Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik pé előtti napokon ÉS pé...

Akik pé előtti napokon ÉS pé napján is együttvoltak, fiú vagy lány született?

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekünk fiú jött így össze elsőre, másodjára még nem tudom, hogy mi. De mondjuk pont a PÉ-1. és a PÉ napja az, amikor kb. egyenlő az esély. Tuti kislány állítólag a PÉ-3., esetleg PÉ-2. nap, de ezt ugye nehéz ennyivel előre megmondani, mert az ovuteszt nem jelzi ennyire előre, csak ha valakinek pontosan mindig ugyanakkor van PÉ az tudja így kiszámolni.
2012. dec. 3. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi peteérés előtt 1 nappal voltunk együtt,és a 13 hetes 4D-s Uh-on azt mondták,hogy nagyon úgy néz ki,h kisfiú lesz :)

Holnap megyek a 18 hetes UH-ra és azért rákérdezek még egyszer,remélem megint megmutatja a lába közét :) De én kisfiút érzek :)

2012. dec. 3. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekünk doki nézte a peteérést Closty után és így biztosra tudom mondani, hogy peteérés elött minden nap együtt voltunk és aznap is. Így most egy fiúcska van a pocakomban. Sajnos mivel nehezen jött össze a baba így nem akartam kockáztatni, hogy kihagyjuk a peteérés napját stb... Inkább minden nap együtt és abból tutti lesz baba.

22hkm

2012. dec. 3. 15:27
 4/5 A kérdező kommentje:

Hm. Köszi hogy írtatok!

Akkor ezek szerint kislányra tényleg csak akkor van esély, ha pé előtt 600 évvel vagyunk együtt?:)

2012. dec. 3. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:

2-es válaszoló vagyok.

Ma voltam Uh-on,és 100%,hogy kisfiam lesz :D

2012. dec. 4. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!