6 hetes kismamák! Van már rosszullét? Dokinál voltatok már?
szia!
én 5+3 napos vagyok.....kezdek émelyegni, szagoktól rosszul lenni....
dokihoz jövő hét szerda körül megyek :)
En elmeletileg 6het + 1 napos vagyok es semmi rosszullet nincs. A mult heten erosen faradt voltam, ma es tegnap pedig szedultem. Ezen kivul semmi.
Orvohoz pedig pentken megyek. De ez meg csak a korzeti lesz ( itt ez a szokas) es o fogalmam sincs mikor utal uh-ra. :-/
Eleg gaz ez a varakozas!
titeket nem zavar hogy valószínűleg a legjobb kajálásból fogunk kimaradni a rosszúl létek miatt ?
én tegnap már elég pocsékul voltam....uh nem hiszem h túl sokat fogok enni a karácsonyi menüből :)))
Én nem vagyok rosszul a kajától, de az első pillanattól kezdve nem bírok sokat enni. Alig a felét, amit eddig ettem.
Egyszerűen tele vagyok 5 perc kaja után, legyen az bármi.
Néha van úgy, hogy nagyon jól esik az étel, és nagyon finom is, de azt érzem,hogy ha többet kellene ennem, akkor visszajönne. De kicsit kárpótol az hogy 2-3 óra múlva megint iszonyatosan éhes vagyok.
Lehet, hogy ez is a hormonok miatt van, mert azt nem gondolnám, hogy a gyomrom az egyik napról a másikra ennyire összeszűkült volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!