Szerintetek ehetek egy pici tatárbeefsteak-et?
csak egy nagyon picit, annyira kívánom. viszont ez nyers hús, amit ugye kerülni kell terhesség alatt.
egy céges vacsira megyünk majd, és tényleg csak lehelletnyit kennék a pirítósra, csak az íze miatt. ti be mernétek vállalni, vagy hagynátok?
olyan tanácstalan vagyok :(
29 hkm
én sem. de ez a te döntésed.
a nyers hús egyik veszélye a toxoplazmózis, de ha csak egy apró kis másik baktérium van sem igazán jó terhesen órákat hányni, vagy kiszáradás miatt korházba menni.
Én is nagyon kívántam, egész terhességem alatt, de nem ettem.
Egyébként meg teljesen mindegy, hogy icipicit kensz a kenyérre, vagy jóllaksz vele. Ha baj lesz, az az ici-picitől is lesz.
igazatok van, inkább kihagyom... ki tudja mi van a húsban...
köszönöm, hogy válaszoltatok!
lesz még bőven lehetőségem enni, ha majd megszületik a pici, ennyit már ki kell bírnom.
még egyszer köszönöm :)
Én sem ennék belőle a helyedben, szerintem jól döntesz, hogy kihagyod, biztos ami biztos :)
Én a feta sajtot kívánom nagyon, de azt mondták, hogy ne egyek, pedig annyira hiányzik már egy jó kis fetás görög saláta :( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!