Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet az hogy, a párom...

Hogyan lehet az hogy, a párom belém engedi a Spermákat és amikor húzza ki akkor jön vele együtt a sperma része. Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 08:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azt hiszem innen is lépek... De különben ahogy írtátok fiatal vagyok és még nem tudom egy barátom kérdezte csak nem merte megkérdezni. És én ezért kérdeztem meg neki. De ha már mindenki bunkó és csak 2 normális ember van.. De köszönöm a válaszokat.
2012. dec. 10. 08:24
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

Egy barátom kérdezte.

Persze! Ilyenkor egyszerűbb másra kenni a butaságot

2012. dec. 10. 08:29
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
Mennyire vagytok fiatalok hogy ennyit nem tudtok?? Ezt egy 12 éves gyerek is tudja hogy hogy készül a gyerek. Inkább szex helyett a tanulással kéne foglalkozni és akkor nem lesztek 16 évesen anyák.
2012. dec. 10. 08:30
 14/19 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék teherbe esni mert fiatal vagyok még csak 14 éves. De barátnőm igen aki idősebb. De szerintem tudta a választ csak engem szívatott hogy ki merrem-e írni. :(
2012. dec. 10. 08:35
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem értem, hogy mért kell ennyire lealázni valakit azért mert nem biztos a dolgokban.... Ami azt illeti erről nem nagyon beszélnek (mármint arról, hogy kifolyik egy része) biológia órán.
2012. dec. 10. 08:40
 16/19 anonim ***** válasza:
14%

"Ami azt illeti erről nem nagyon beszélnek (mármint arról, hogy kifolyik egy része) biológia órán."

De arról sem hogy csak úgy lehetsz terhes ha nem folyik ki semmi. Arról viszont igen részletesen hogy a spermiumok mikroszkopikus nagyságúak és akár 1 csepptől is teherbe lehet esni.

Ált. iskola 7.osztály, azaz 14 évesen már rég tanulta a kérdező is!

2012. dec. 10. 08:44
 17/19 anonim ***** válasza:
94%
Kedves 08:44. Itt már nem arról van szó, hogy ált. isk., meg 14 éves, stb, hanem arról, hogy nem volt tisztában egy olyan dologgal kapcsolatban, ami a nagy többségnek egyértelmű (és képzeld: szerintem is illene tudni). De nem az a jó megoldás/válasz, hogy lealázzuk. Gyenge pedagógus lennél.
2012. dec. 10. 08:59
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Több millió sperma lő ki ilyenkor és egy jó része is benn marad de sok ki is folyik. De ami bent marad az bőven elég ahhoz h ha mindkét fél egészséges megtermékenyülés lehessen. Épp ezért kell vigyázni az előváladékkal is mert az is tartalmazhat néhányat. De szerintem jobban jártál volna ha beírod google-ba ott is szépen minden le van írva ezekről a dolgokról. Inkább ott tájékozódj mint itt.
2012. dec. 10. 09:00
 19/19 anonim ***** válasza:
43%

"Gyenge pedagógus lennél."

Megnyugtatlak, nincsenek ilyen ambícióim. :)

2012. dec. 10. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!