SÚLYKÉRDÉS! Van/volt olyan kismami aki elég soványan (47-48 kg) volt amikor állapotos lett?!
Mennyit híztál a terhesség alatt? Hány(kg,cm)lett a babád?
Volt elég energiád szülni?
48 kg kezdtem és 58 kg mentem szülni
1. fiú 3090 és 54 cm
2. lány 3490 és 54 cm
mindegyikkel ugyan annyit híztam. viszonylag hamar megszültem és gyors felépüléssel.
kislányomat 37 hetesen 2800 g becsülték ahhoz képest 3490 g lett
és úgy jöttem haza a kórházból, hogy 50-51 kg voltam
49-50kg voltam.69kg-al mentem szülni.11óra alatt sikerült abból 5óra volt a kitolás.
3.9kg és 52cm volt a fiam.
48kg kezdtem, 65kgal mentem szülni :)
56cm és 3050g lett a babám, én 55kg jöttem ki a kórházból
(terhes cukrom volt, "diétáznom" kellett, na nekem az egy hízókúra volt :D)
majd 2 évig 50 kilós voltam, jól is néztem ki, végre nem ropi voltam, de sajnos utána mikor már sokat mentünk kirándulni, dolgoztam, háztartás vittem késő este, lement 46 kilóra a súlyom, azóta is annyi és nem tudok hízni :(
de a lényeg, hogy a gyerekem makk egészséges :)
az első terhességemnél viszonylag normális súlyom volt, 54 ről indultam, 66al született meg 35,héten 2,5 kilóval a kislányom.
másodszor 47 voltam mikor várandós lettem, 26, héten 1 kilóra besülték kisfiamat, most 28 hetes, még nem tudom végig fogom e vinni és mekkorára nő. 164 vagyok.
KIslányomat 74kg al szültem 52-vel kezdtem. 168cm vagyok.
Mire másfél éves lett annyira kikészített hogy 47kg lettem.
Aztán visszaszedtem pár kg-ot és a fiamat 54kg-al kezdtem majd olyan 65kg-al szültem 40+2re. most 8 hónapos én meg 56-57 vagyok.
49 kg-val lettem terhes, 62 kg voltam amikor szültem. Kislányom 40+1 hetesen született, 3100 g és 52 cm volt.
Volt erőm szülni, 8,5 óra alatt született meg, viszonylag hamar.
46 kilóval estem teherbe, a folyamatos hányás, hányinger miatt az elején lefogytam 41-re, majd a 20. héttől kezdtem visszaszedni az "elvesztett" kilókat. Kb. a 26. hétre normál súlyba kerültem, de a lényeg, hogy szülni 52 kilóval mentem, 164 centi vagyok.
Nulla fájás és zárt méhszáj mellett indított szülésem volt, 5 óra alatt meglett a Kisfiam, aki 3160 grammal született. Első szülés.
Én is így kezdtem. 47 kg-val estem teherbe.Első trimesztert végig hánytam,lefogytam 40 kg-ra. A 20. héttől kezdtem el én is felszedni a kilókat.Most a 35.héten járok és 55 kg vagyok.Bízom benne hogy könnyű szülésem lesz,és nem lesz semmi gond velünk.
Köszönöm a válaszokat!
Első gyereknél 56kg-mal kezdtem, 66 kg-val szültem a 38. héten. 3470g, 3és fél óra volt az egész szülés. Szoptatás alatt csak fogytam és fogytam. Negítv rekord 48kg.
Második gyereknél 51 kg-mal lettem terhes, 59 kg-mal szültem, igaz, ő a 34. héten született 2300g-mal, mindössze 3 óra alatt. Most ismét szoptatok és jelenleg 52-53 kg vagyok.
Erőm, energiám mindkét szülésnél volt. De szerintem ez leginkább attól függ, hogy mennyi ideig vajúdsz. Én könnyen beszélek, hiszen gyors szüléseim voltak, azok nem vették úgy ki az energiáimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!