Szent István kórház-milyen élményeitek vannak?
Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok,ezt a kórházat néztem ki magamnak.
Melyik orvos/szülésznőt javasoljátok?
Van negatív élményetek,ha igen,mi?
Legközelebb is választanátok a klinikát?
2012. dec. 8. 22:50
1/4 anonim válasza:
Csak pozitív. Első lányomat szültem itt, és a második babát is itt szeretném! Dokit nem tudok mondani neked, mert ügyeletesnél szültem. Annyi csak, hogy teljesen egyet kell értened azokkal az elvekkel amiket vallanak, különben nem fog tetszeni. Pl, ha te úgy tervezed, hogy cumit szeretnél adni a babádnak, vagy nem akarod, hogy veled legyen 24 órában, akkor nem ajánlom a kórházat.
2/4 A kérdező kommentje:
Tetszik a kórház,pont az "elvei" miatt:)
Köszönöm a válaszod,megnyugodtam:)
2012. dec. 9. 14:33
3/4 anonim válasza:
Jó hely, én 4-et szültem ott (annak ellenére, hogy 160 km-re lakunk Pesttől). Az ötödiket már azért nem ott szültem, mert nem mertem bevállalni, hogy "rohanok". Nem egy szálloda, de ilyenkor nem is ez számít, hanem a pozitív hozzáállás, és abban nincs hiány! Tényleg bababarát hely!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,kedves utolsó:)és gratulálok a gyerkőcökhöz,minden elismerésem!
Esetleg orvost tudsz ajánlani?
2012. dec. 9. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!