Szent István vs Szent Imre vs Margit kórház?
Melyik kórházat válasszam?
Szent Istvánról hallani,hogy támogatják az alternatív módokat,személyesen nem volt szimpatikus.
Szent Imrében nem találtam megfelelő dokit.
Margitba nagyon szimpatikus az orvos+az osztály is,de sok rosszat olvastam.
Várom a tapaszataltokat
Köszönöm a gyors válaszokat!
Esetleg tudtok nekem orvost(olyat aki magánban is rendel) és szülésznőt javasolni?
Voltam bent megnézni a kórházat,és nekem nagyon lepusztultnak tűnt,illetve beszélni egy-egy dokival,de senki nem lehetett elérni olyan tömeg volt.
Ezek a Margitról vélemények. A csecsemősökre írják hogy nem jók, de egyébként pozitív.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Köszönöm Neked is.
Szigethy Adrienn doktornővel beszéltem,mikor a kórházban jártam,és nagyon aranyos volt.Ő lenne a fő ok,amiért a Margitot választanám:)
Egyenlőre még nem tudom,11 hetes vagyok,jövő hétre mindenképpen szeretnék dönteni
A szülőszobákat láttad? Szerintem nagyon szépek, otthonosak és egyáltalán nem lepusztult. Szerdánként 5től van azt hiszem szülőszoba látogatás, ajánlom :) A szobák olyan átlagos kórházi szobák, de nem hullik a vakolat meg ilyesmi. Annyi, hogy nincs légkondi. A szobákhoz tartozó fürdő is újnak tűnt nekem. A Jahn Ferencben jártál már? Na az lepusztult! A lifttel se mertem felmenni! Brrr
Dokit nem tudok neked ajánlani, én Siklós Nóránál szültem, nagyon aranyos volt, bejött minden nap megnézni hogy vagyok, de mivel nem fogadott dokim volt, így nem tudok róla többet mondani neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!