Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szent István vs Szent Imre vs...

Szent István vs Szent Imre vs Margit kórház?

Figyelt kérdés

Melyik kórházat válasszam?

Szent Istvánról hallani,hogy támogatják az alternatív módokat,személyesen nem volt szimpatikus.

Szent Imrében nem találtam megfelelő dokit.

Margitba nagyon szimpatikus az orvos+az osztály is,de sok rosszat olvastam.

Várom a tapaszataltokat

2012. okt. 25. 18:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szent István. Bár szerintem mindenki azt írja majd ahol szült :) Nekem nagyon szimpi volt minden, pedig nem volt fogadott orvosom.
2012. okt. 25. 18:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Szent István, még 11 nap, és a második gyermekemet fogom a világra hozni ott.
2012. okt. 25. 18:57
 3/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Esetleg tudtok nekem orvost(olyat aki magánban is rendel) és szülésznőt javasolni?

Voltam bent megnézni a kórházat,és nekem nagyon lepusztultnak tűnt,illetve beszélni egy-egy dokival,de senki nem lehetett elérni olyan tömeg volt.

2012. okt. 25. 18:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Ezek a Margitról vélemények. A csecsemősökre írják hogy nem jók, de egyébként pozitív.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

2012. okt. 25. 19:01
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm Neked is.

Szigethy Adrienn doktornővel beszéltem,mikor a kórházban jártam,és nagyon aranyos volt.Ő lenne a fő ok,amiért a Margitot választanám:)

Egyenlőre még nem tudom,11 hetes vagyok,jövő hétre mindenképpen szeretnék dönteni

2012. okt. 25. 19:03
 6/11 anonim ***** válasza:

A szülőszobákat láttad? Szerintem nagyon szépek, otthonosak és egyáltalán nem lepusztult. Szerdánként 5től van azt hiszem szülőszoba látogatás, ajánlom :) A szobák olyan átlagos kórházi szobák, de nem hullik a vakolat meg ilyesmi. Annyi, hogy nincs légkondi. A szobákhoz tartozó fürdő is újnak tűnt nekem. A Jahn Ferencben jártál már? Na az lepusztult! A lifttel se mertem felmenni! Brrr

Dokit nem tudok neked ajánlani, én Siklós Nóránál szültem, nagyon aranyos volt, bejött minden nap megnézni hogy vagyok, de mivel nem fogadott dokim volt, így nem tudok róla többet mondani neked.

2012. okt. 25. 19:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Én november 14-én fogok szülni a Szent Imrében, Dr. Bencsik Andrásnál. Én már évek óta hozzá járok és nagyon meg vagyok vele elégedve. A Tétényi úton van a magánrendelése.
2012. okt. 25. 19:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Szt.István.4 hete szültem ott a 3. babámat,és csak azt tudom írni:megint jól döntöttem!
2012. okt. 25. 21:20
 9/11 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó,ki volt az orvosod?Nem nagyon lerobbant a szülőszoba?Nincs nagy tömeg,nagy rohanás?
2012. okt. 25. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:
A 8.vagyok.Szülésznőt tudok:a HAJDÚ BARBIT!Minden szempontból tökéletes választás.
2012. okt. 25. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!