Mi lehet a baj, ha már a 26. héten lent van a pocakom?
Figyelt kérdés
Mindenki, aki látta mostanság a pocimat, azt mondja, hogy nagyon lent van. A babát is inkább lent érzem mocorogni.
Doki és védőnő a jövő héten aktuális, de addig izgulok...
2009. aug. 20. 13:11
1/8 anonim válasza:
Az egyéni, hogy kinek hol helyezkedik el a pocak. Emiatt ne aggódj. Javaslom, hogy szerezz be egy füldugót, mert sok kéretlen észrevételt fogsz még kapni magukat szakavatottnak gondoló egyénektől, amiatt csak feleslegesen aggodalmaskodnál.
2/8 anonim válasza:
Ez alkat kérdése és hogy hogy fekszik a baba. Nekem is inkább lent van, 33 hetes vagyok, pedig faros a babám. Bár én mindenhol érzem mozogni, de a rugdosást és az erősebb mozgás lent érzem. Szerintem semmi baj nincs.
Boldog babavárást!
3/8 anonim válasza:
Szia! Nekem az elejétől fogva nagyon lent van a hasam, engem is megszól mindenki, azt mondják ha pl. megyek az utcán, hogy ne menj messzire, mert mindjárt szülsz. Nyilván mindenki okosabb az orvosnál is. Ne is törődj velük. Akkor van gond, ha orvos szól.
4/8 anonim válasza:
Ja, utolsó vagyok 30+4 hetes vagyok
5/8 anonim válasza:
Nyugi nekem mind a két terhességem alatt lent volt a hasam, és minden rendben volt. Kitartást!
6/8 anonim válasza:
Nekem eleve mikor elkezdett nőni akkor is lent volt, most is.
Állandóan mindenki küldene szülni...
Na, de még maradnék, mert 7 hetem van még! :)
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem is lent van eléggé, de még doki nem szólt érte. Örülj neki, legalább kapsz levegőt normálisan és a gyomrodat sem nyomják :-)
8/8 anonim válasza:
Nekem is lent van, de a pici fiam haránt fekszik, állítólag ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!