Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem kevés az 5-6 kiló plusz...

Nem kevés az 5-6 kiló plusz súly a 34. héten? Eszek rendesen, a pocakom is nő, mondjuk nem vagyok egy nádszál alkat

Figyelt kérdés
:)
2009. ápr. 22. 09:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hát én nádszál alkat vagyok, mégis csak 7kg-val lett több a súlyom a szülésre.pedig,hogy akartam hízni

:)

ne aggódj, ha u.h.-okon monden rendben, akkor tényleg minden renben.

sok boldogságot

9hós kisfiú anyukája

2009. ápr. 22. 09:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi:) Uh majd jövő szerdán lesz, remélem minden ok.
2009. ápr. 22. 09:09
 3/4 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, inkább örülj neki! Én hízásra hajlamos vagyok mégis 4 kg plusszal mentem a kórházba szülni, és a kezdeti súlyommal jöttem ki:) Amúgy abból 3 kg volt a kislányom.

Boldog babavárást!

3 hós anyuka

2009. ápr. 22. 09:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Itt igazából tényleg csak az a lényeg, hogy rendesen eszel, rendben vannak a leleteid, eredményeid! Ha igen, akkor tényleg abszolút nincs miért aggódj! Nem kötelező a hízás. Sokan szednek tényleg csak annyit fel, amennyi a babó és a vele járó plusz dolgok. Van hogy azok, akiken amúgy is van kis fölös, kevesebbet szednek fel! Nincs miért aggódj! :) Minden jót!
2009. ápr. 22. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!