Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terheléses cukorvizsgálat...

Terheléses cukorvizsgálat után teljesen kikészült a babám. Ez normális?

Figyelt kérdés
A cukros lötyit kellett meginnom, és utána azt vettem észre, hogy nem mozog a baba. Este megpróbáltam felébreszteni, de éppen hogy csak rúgott 2-t. Másnap délelőtt is csak alig.
2009. aug. 20. 08:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálam is vannak olyan napok, amikor nem nagyon jelentkezik be és nem is tudom megpiszkálni. erre mondta a védőnő, ha naponta 1-2* jelentkezik, az már jó, ő is lehet fáradtabb, érzi az időjárást, stb.
2009. aug. 20. 08:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Én is pont ugyanígy jártam. Mire hazaértem a cukorterheléses vérvételről, már tökre begörcsölt a méhem és utána két napig alig mozgott szegény bébikém. Már kezdtem bepánikolni, hogy valami baj van, de harmadik nap beindult ismét, azóta le sem áll, egyfolytában rúgdos.
2009. aug. 28. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!