Kedves Kismamák! Hétfőn voltam 18 hetes uh-n. A babám fekvése medencevégű. Ez még változhat? Ha így marad akkor császár?
Figyelt kérdés
2012. dec. 6. 13:23
1/15 anonim válasza:
még rengeteg helye van neki, fog forgolódni nagyon sokat :)
ne izgulj előre :)
2/15 anonim válasza:
Uramég, 18 hetesen? :D Tudod mennyit fog még forgolódni, még akkora helye van odabent, hogy csak na:)
Az is lehet, hogy csak a 36. héten fordul be. Ne parázz már ennyire előre:)
3/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)
2012. dec. 6. 13:27
4/15 anonim válasza:
Persze, hogy változhat. Nekem még a 30. héten is medencevégű volt, szülésre pedig megfordult (40. hét), pedig szinte semmi helye nem volt már.
5/15 anonim válasza:
Az elso valaszolonal a pont. Nekem meg az utolso heten is forgott!!!! Total be voltam tojva, hogy csaszarom lesz...aztan befordult a helyere...- bar nem usztam meg a csaszart.
6/15 anonim válasza:
szia.
30.hét körül szokták a "végleges" helyüket elfoglalni.
Nekem addigra mindegyik szépen buksival befordult.
Nyugodj meg még nagyon sok időd van,addig had helyezkedjen csak:)
7/15 A kérdező kommentje:
Nem parázom csak tanácsadáson volt egy kismama aki mondta hogy az első babájával így volt és így is maradt.Kiváncsi voltam h változhat-e.
2012. dec. 6. 13:29
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat:)!Aranyosak vagytok:)
2012. dec. 6. 13:31
9/15 anonim válasza:
Nekem az első babám még 35 hetesen is medencevégű volt. Aztán 37 hetesen már lent volt a buksi:D Nyugalom, minden rendben lesz:)
10/15 A kérdező kommentje:
Akkor jó:)!Köszönöm:)
2012. dec. 6. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!