Hány hetes korától állapítható meg az ikerterhesség?
Voltam 7 hetesen ultrahangon, kb. fél percet, sztk-bna voltam. A doki durva volt.
Nem közölt velem semmit. Ha ikerterhesség van, akkor 2 petezsák van? Lehet hülyeséget kérdezek.
Most találtam dokit magamnak. 13,5 hetesen csinál majd uh-t. Ott akár azt is mondhatja, hogy ikrek lezsnek?
A munkahelyemen többen mondják, hogy biztos ikrek. Miből gondolják? Nem tudom, hogy hogyan álljak ezekhez az emberekhez. Pedig nagyon szeretem a munkatársaim, de lehet, hogy félek az ikrektől.
12 hetes kismama
ma reggel apukám is azt mondta, hogy lehet ikrek, miből gondolja ő meg:-) mindenki tőlem vár ikreket. de az nem csoda ma már. Hát ezek után lehet jobban járnék, ha ikrek lennének.:-)
köszönöm a választ
Szia.Én ikreket várok. Az első UH-n 5-6 hetesen nov.19-én még 1 petezsák volt.Aztán elvittem a boldog apukát (még nem látott UH-t soha) a következő vizsgálatra dec.6-án és ott már mondta a doki, hogy 2 petezsák van, gratulál, ikrek. Nálunk senkinek sincs a családjában iker és normális (nem beültetett)terhesség. Egyszerűen mind a 2 petém beért akkor.
Minden 80-adik terhességre jut iker, szerintem ne félj, neked nem valószínű, hogy az van, 12 hetesen már jól látszódik, de meglehet, hogy takarásban van.
Boldog babavárást!
33 hetes kismama
Szia!
Nekem a 6 hetes UH-on derült ki, hogy 4 babát várok. Picit be vagyok rezelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!