Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az X-epil teszt nagyon gyenge?...

Az X-epil teszt nagyon gyenge? Már kettőt csináltam, és bár határozottan látszik a második csík is, nem túl sötét. Akik ilyet használtatok, mennyire volt sötét a csík, és hány nap késés után?

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem már nemvárt előtt határozott látható csík volt persze nem volt olyan sötét mint a kontroll csík, de pár napra rá már igen.
2012. dec. 5. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Teljesen jó az X-epil.

Nyugi, nekem először a fogantatás utáni 11. nap lett rettentő halvány pozitív, utána még 3 napig szinte semmit nem erősödött.

Rá 1 hétre már egyformán erős volt a csík.

Remélhetőleg a héten szülök :)

2012. dec. 5. 09:53
 3/8 anonim ***** válasza:
Pár nap múlva tesztelt újra, akkor már erősebb lesz!!
2012. dec. 5. 10:04
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem kevésbé mutatta a 2.-at, mint a kontroll csík, de azért határozottan kivehető volt. Megbízható teszt.
2012. dec. 5. 10:09
 5/8 anonim ***** válasza:
A halvány pozitív is pozitív, valószínű kicsit korán teszteltél, de gratulálok! :)
2012. dec. 5. 11:11
 6/8 anonim válasza:

Egy nap késéssel nekem is halvány rózsaszín lett, két nappal később újra teszteltem, ugyanúgy halvány volt.

34 hkm

2012. dec. 5. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Az x-epil nekem is halványabb volt, mint a kontroll csík, pár napra rá is halványabb, mint a kontroll, de erősödött a pár nap ezelőttihez képest.

Én most rengeteg tesztet elhasználtam, szinte mindenfajtát, nem írom ki mennyit költöttem rá, és a legjobb a Clearblue... Vagy vedd meg belőle a digitálist, és akkor nem kell nézegetni a csíkokat, egyértelmű + vagy -.

De ne aggódj, minden teszt más és más és mindegyik terhességnél másképp mutatják a csíkokat. A halvány, de határozott csík pozitív tesztet jelent.

Én is aggódtam ezen egyébként, de a sok tesztelés után rájöttem, hogy vannak olyan tesztek, ahol halványabb a másik csík és nagyon-nagyon lassan erősödik. A clearblue volt az, ami egyértelműbb volt és szépen erősödött.

Van olyan tesztcsík, külföldről rendeltem 30 db-ot, 10-es érzékenységű. Na, az iszonyat lassan erősödött, sőt, amikor más teszt már erős pozitív volt, akkor is halvány volt. És amikor a hasi uh-n látszott a petezsák, akkor hazamentem és teszteltem egyet és még akkor is sokkal halványabb volt a kontrollnál. Holott a clearblue digitális is már 3+ (azaz 5 hetes) terhességet jelzett.

Úgyhogy ne aggódj:) És halkan, de gratulálok!

2012. dec. 5. 12:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem az X-epil 2 nap keses utan nagyon sotet volt, ahogy rapisiltem, mar jott is elo a csik.
2012. dec. 5. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!