23 napja késik a menstruációm, terhes vagyok?
Csinálj tesztet és menj orvoshoz.
De ha jól veszem ki a szavaidból, nem akarsz terhes lenni. Ez esetben miért ilyen szar módszerrel védekezel? Ha most nem is, előbb-utóbb be fog csúszni a gyerek, aztán sopánkodhatsz.
Köszönöm a válaszokat!
Tudom hogy egyáltalán nem jó ez a védekezés.. De sajnos párom jelenleg munkanélküli, én tanulok, anyámékkal nincs jó viszonyom, és senki sem tudja finanszírozni sem a gyógyszert sem az óvszert, azt meg h ne csináljuk... valahogy nem jön össze sose hogy kibírjuk. A holnapi tesztre vagyok kíváncsi. Valószínűleg tényleg megfogadom a tanácsokat és nem várom meg a jövőhete az orvossal :)
Brutálisan felelőtlenek vagytok!
A behatolás helyett ott az orális szex, a petting, a vibrátor. És ha nagy néha szexelni akartok, akkor vesztek gumit. Neten úgy jön ki a gumi ára, hogy egy darab 69 Ft-ba kerül. Most nehogy már ne lehessen ennyit rászánni! Egy abortusz drágább pénzben, fizikailag és lelkileg is.
Magamtól is tudom mindezt.. De most nem ezen van már a hangsúly,hanem hogy most már lehet hogy baj lett belőle, és tudom h magunknak köszönthetjük, de egyébként lehet megtartanánk!
Az volt a kérdésem,hogy járt e már így valaki,hogy ennyit késett neki, de 2 negatív tesztje volt,ennyi!
Látom ez már nem arról szól ami maga a problémám.. Azért köszönöm.
De azért aki hasonló tapasztalattal rendelkezik az írjon! :)
Ha alapból hosszúak a ciklusaid, akkor nem mindig ugyanakkor volt ovud. Lehet, hogy csúszott ebben a ciklusban és azért nem mutatta ki a teszt.
Én jártam így, a ciklusom 30. napján lehetett ovum, mert akkor egyszer voltunk együtt, megszakítással és terhes lettem. A teszt csak későn mutatta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!