23 napja késik a menstruációm, terhes vagyok?
Az is lehet..
10 napja hogy csináltam a tesztet, kiderül változik e a helyzet holnap :)
Remélem amúgy nincs nagyobb bajom,ciszta vagy bármi.. Mert azért 3 hetes késés szerintem már kicsit sok.
köszönöm a válaszod!
Mindenképpen menj orvoshoz, ha pozitív a teszt ha negatív. Ilyen fiatalon többször mentem el én is így orvoshoz, bár nekem rendszertelen volt nagyon a mensim, hiába védekeztünk, mindig megijedtem amikor 40-50 napig semmi nem volt.. A doki annyit mondott annak idején, hogy még ilyen korban változik a hormonháztartástól kezdve minden, emiatt lehetséges hogy csak barna folyás jelentkezik. De ezt mindenképpen figyelni kell, mert később bármi lehet belőle,hormonzavar miegymás. Úgyhogy akárhogy is lesz, mindenképpen el kéne menned dokihoz.
A védekezést meg gondoljátok meg, nem szabad ezzel játszani. Legalább egy olcsóbb gumit oldjatok meg ilyen esetekre.
Megvettem a tesztet, alig várom a reggelt.. :)
És amúgy igen,mindenképp orvoshoz fogok fordulni!
Eredményt mindenképp írok! :)
Köszönöm!
Hát ez a teszt is neg. lett , egy kicsit szinte már csalódott vagyok. Így a terhesség szerintem kizárható, de orvoshoz mindenképp elmegyek majd,hogy akkor még is mi lehet a gond.
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat! Sziasztok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!