Érezte valaki rosszul magát miután megítta a vízben feloldott cukrot a terheléses vérvizsgálaton? Milyen lett az eredménye?
szia, nekem még kisterhesen (7 hetesen) csinálták meg először a terhelésest, mert magas a súlyom, és megnéztük, nincs-e baj a cukrommal.
Akkor a hányós koszakomban voltam, és majdnem kihánytam mindent, nagyon kellett küzdeni, hogy bent maradjon. Amúgy én is vittem cítromot, és azzal nem volt rossz meginni.
Az értékem egyébként 4,5 lett éhgyomorra, 5,2 a terheléses.
Azóta az éhgyomrim már 3,8 is volt a 12 hetes kötelező vizsgálaton. De nekem még lesz egy terheléses cukrom, úgy tudom.
16 hetes km
Szia! Én is citromleves vízzel higítva ittam meg. Nem volt annyira szörnyű, de én utálom a szőlőcukrot és egész nap éreztem még az ízt a számban. Émelyegtem közvetlen utána meg hányingerem is volt. Az eredményem: terhelés előtt 5,6 utána meg 6,3. Ez jó, mert ilyenkor 7.9-ig normális.
Neked mikor kell menned?
Szia!
Én is nagyon féltem ettől a löttytől. Hétfőn voltam, vasárnap este 9kor ettem utoljára.
Én vittem citromot, és a laboros hozzákevert valamennyit. Elsőre nagyon rossz íze volt, de több kortyban ittam meg, és a végére már ízlett is:)
Azt mondta a laboros nő, hogy 1 óráig nem szabad kihányni, mert akkor meg kell ismételni.
Szédülés, hányinger és látászavar előfordulhat az első 1 órában. De utána, amikor már esik vissza a cukrod, nem lehet semmi extra bajod. Nekem így mondta.
Semmi bajom nem volt a 2óra alatt. Csak az volt rossz, hogy nem mehettem sehova és lassan telt az idő:(
Egy bajom volt, hogy a lötty megivása után fél órával iszonyat farkaséhes lettem, és a laboros nem értette hogy fordulhat elő,hisz kaptam 75 g cukrot. És ez a farkaséhség estig megmaradt, ezidő alatt nagyon kívántam az édességet is. Másnapra elmúlt.
Az eredményem jó lett.
Mikor megittam, semmi bajom nem volt, még jól is esett, mert nagyon szomjas voltam. Na, rá 15 percre levert a víz, szédültem, kettőslátásom volt, azt hittem ottmaradok.Ez kb fél óráig tartott, utána semmi gáz nem volt.
Teljesen jók lettek az eredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!