Kismamák! Hogy fogják hívni a pocaklakótokat?
Figyelt kérdés
Azt is írjátok oda, hogy hívják a nagyobb testvérkét, ha van. (ha nem vagyok túl indiszkrét, a vezetéknév is érdekelne, hogy hogy is hangzik az egész neve egyben)2009. aug. 19. 10:35
21/27 anonim válasza:
Mi tegnap tudtuk meg, hogy kiscsaj lesz. Már régen tudjuk, hogy a kislányunkat Lucának fogják hívni (fiúnevekkel nagyon hadilábon álltunk, végül a Dávid név mellett döntöttünk volna, na de majd talán a második baba!) Így lesz a neve: Éll Luca
22/27 anonim válasza:
19. hétben járok, azt mondták kislány lesz. Nekem a Hanna tetszik, viszont a férjem a nagymamája nevét szeretné másodikként, így a neve szerintem nagyon szép lesz:
Pataky Hanna Hermina
23/27 anonim válasza:
nekem még nincs de ha lesz.
Ács Maja
Ács Karina
Ács Kristóf, vagy csongor, csak az sajna nem megy az Ácshoz:(
24/27 anonim válasza:
Nekünk kislányunk lesz,és egyedüli favorit a Luca.Nagy Luca.Ha fiú lett volna akkor Gergő.
25/27 anonim válasza:
Ha fiú lenne mégis, mivel egyelőre 100%nak mondják, hogy lány, akkor Gergő, ha lány, akkor szegénynek nem lesz neve...már van egy csodás Grétink, de a második nem lehet megint Gréti, szóval én is nevet keresek. Lány nevet.
Talán Nikolett, Henrietta.
26/27 anonim válasza:
Szia!Én December 27-re vagyok kiirva.Kislány lesz és Magdics Luca Korinna lesz.Tesója nincs,de szeretnénk minél hamarabb.
27/27 anonim válasza:
A mi pocaklakónk neve:
Haiczinger Natasa Dorka lesz.
November 8.-ára várjuk !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!