Kismamák! Hogy fogják hívni a pocaklakótokat?
Figyelt kérdés
Azt is írjátok oda, hogy hívják a nagyobb testvérkét, ha van. (ha nem vagyok túl indiszkrét, a vezetéknév is érdekelne, hogy hogy is hangzik az egész neve egyben)2009. aug. 19. 10:35
11/27 anonim válasza:
Nálunk fiú lesz, Máté. Gyakori név, sajnos, de nekünk külön emlékünk fűzödik ehhez a névhez még abból az időből, mikor nem is tudtam, hogy babát várok. Szóba került még az Armand. Ha mégis lányka lesz, akkor pedig Blanka.
13/27 anonim válasza:
A mi kisfiunkat Stipschik Dominiknak fogjak hivni!
14/27 anonim válasza:
Ha kisfiú lesz Milán,ha kislány Szimonett
15/27 anonim válasza:
Ha kislányom lesz Fekete Fanni lesz a neve,ha pedig kisfiam lesz akkor Fekete Márk lesz a neve.
16/27 anonim válasza:
Én még csak 8 hetes vagyok :) de ha lány lesz akkor Müller Jázmin. Ha fiú akkor Müller Valér.
17/27 anonim válasza:
Pocaklakó -ha lány: valószínűleg Gerda.
Nagytesók: Gertrúd és Gréta
18/27 anonim válasza:
SZia!
A 15 hós kislányomat Dorkának hívják.
A tesó ha fiú lesz: Nimród vagy Csaba; ha kislány akkor: Enikő vagy Gréta
19/27 anonim válasza:
Pocaklakónk, aki még csak 10 hetes az Erdei Koppány Táltos vagy Erdei Sándor Mátyás nevet kapja (apuci ez utóbbi felé húz).
Ha leányzó, akkor Erdei Rebeka Éva lesz a neve.
20/27 anonim válasza:
Magyar Richárd Koppány-7.5éves
Magyar Jázmin-5 éves
Magyar Botond (vagy Lázár -melyik?)- novemberre várjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!