Hány csomag Tena betétet szerezzek be? Szedegetem össze a kórházi cuccomat, hogy legyen meg minden, de nem tudom mennyi kellhet.2 csomag? És a super-t vagy az extrát? Eldobhatós bugyi mennyi legyen?
Egyenlőre csak a szekrénybe gyűjtöm, táskába még felesleges összetenni, 33 hetes vagyok, de ha bármi lenne azért legyen meg minden...
Már sok dolog megvan, még papucs kell, betét és bugyi.
Nagyon köszönöm, akkor a hálós bugyi is megtartja a betétet? Mert akkor inkább azt vennék, hisz jobban szellőzik az ember...
Nagyon izgi ez a készülődés :):)
Szia! Én a hálós bugyiból 2 csomagot vettem, szerintem ez áldás. Nagyon jó dolog, a betétet pedig megtartja ugyanúgy mint a sima bugyi, csak észre sem veszed hogy ott van. Betétből én egy csomagot vettem, ami a normálnál egyel nagyobb, nekem elég olt az is, szülés után 1 hétig véreztem, utána elég volt a tisztasági betét is. De van aki nagyon vérzik.
Könnyű szülést neked és további boldog babavárást :)
5 hónapos baba anyukája
Nagyon köszönöm Neked is! Már nagyon várom a nagy napot, de hiányozni fog ez az állapot!
Jó babázást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!