Milyen neveket adnátok a közeljövőben születő 12-es ikreknek?
LÁNY:Lili,Lola,Ashley,Jane,Eve,Kelly,Lillien,Nancy,Erika,Camelia,Kessidy,Emily
FIÚ:Matt,Mark,David,Leon,Jason,Erik,Bradin,Brad,Kevin,Carlos,Fred,Gregorio
:D
12? Jesszus, csoda ha mindannyian épek lesznek! El nem tudom képzelni, hol fér el ennyi egy nőben.
Bocsi hogy nem a kérdésre válaszoltam.
na, ha tényleg csak a nevekkel kell játszani, és egyedül csak rajtam múlna, a páromon nem, akkor:
lány: Eszter, Jázmin, Johanna, Anna, Amira, Anikó, Kira, Vanda, Veronika, Alexandra...több nem jut eszembe
fiú: Krisztián, Csaba, Miklós, Richárd, László, Dormán, Dániel, Dávid, Kristóf, Márk, Erik, Félix
Pfúú fiúneveket hamarabb össze tudtam szedni, a lányneveken sokat kéne gondolkozni. Látszik, hogy fiam lesz, fiúnevekből jobban fel vagyok készülve
Lány: Hédi, Rebeka, Melinda, Olívia, Renáta, Gabriella
Fiú: Olivér, Márk, Roland, Lóránt, Aurél, Kornél
lány:Lili,Virág,Emília,Diána,Karolina,Jázmin,Szonja,Krisztina,Klára,Izabella,Emma,Auróra
fiú:Bálint,Krisztián,Bence,Viktor,Ákos,Tamás,Ottó,Márton,Levente,Emil,Edvin,Dániel
csak segítségként : 6 fiú 6 lány a nemek aránya, azt olvastam vhol :D
lány: Amira, Dorka, Lilla, Lizett, Laura, Ramóna
fiú: Dávid, Roland, Gergő, Máté, Bálint, Richárd
Lány:Milla, Hermina(Hermi, Mina), Alexandra(Alex, Szasza), Szimonetta(Szimi), Sára, Nelli
Fiú:Áron, Bence, Martin, Zoltán(Zoli), Péter(Peti), Dávid
Lány:Natália, Laura, Ivett, Júlia, Ráhel, Emilia.
Fiú: Máté, Márk,Bence,Tamás,Norbert,Ármin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!