Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nekem okt.30. -án volt meg...

Szasza89 kérdése:

Nekem okt.30. -án volt meg utoljára és most tegnap jött meg. Ezalatt az idő alatt voltak tüneteim hogy terhes vagyok (kivános vagyok, sokat pihenek). Ez lehetséges? Mert akkor kb 4-5 hetes lehetek. Tesztet még nem csináltam! 23é vagyok

Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 06:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen,miis igy gondoltuk!Pozitivan állunk a dolgokhoz,ha nem most jön,akkor legközelebb. :)
2012. dec. 3. 15:27
 12/18 B.Nikol ***** válasza:
Szia! Nekem is október 30-31-én volt meg utoljára! Vizsgaidőszakban voltam, sikeresen levizsgáztam stb.: Késett, mert úgye ha 28 napos a ciklusod annak 27-én meg kellett volna jönnie! Nekem késett, de csak most estek le a jelek, hogy mellfájás, puffadás, fáradtság! A stressznek hittem a késést! Szombaton teszteltem erős pozitívat meg vasárnap! Ma voltam dokinál! Még nem nagyon látott semmit, mivel még csak borsónyi az egész! Van ott valami, de két hét múlva már látni fog mindent! Holnap vérvétel és vizelet vizsgálat! Szóval arra akarok kilyukadni, ha terhes lennél azt a teszt kimutatja már! Egyébként 5-6 hetes lennél már a héten! Sok sikert a babóhoz, remélem összejön! Ne add fel, ha esetleg most mégsem!
2012. dec. 5. 12:44
 13/18 B.Nikol ***** válasza:
Szia! Nekem is október 30-31-én volt meg utoljára! Vizsgaidőszakban voltam, sikeresen levizsgáztam stb.: Késett, mert úgye ha 28 napos a ciklusod annak 27-én meg kellett volna jönnie! Nekem késett, de csak most estek le a jelek, hogy mellfájás, puffadás, fáradtság! A stressznek hittem a késést! Szombaton teszteltem erős pozitívat meg vasárnap! Ma voltam dokinál! Még nem nagyon látott semmit, mivel még csak borsónyi az egész! Van ott valami, de két hét múlva már látni fog mindent (KOP-KOP-KOP-KOP)! Holnap vérvétel és vizelet vizsgálat! Szóval arra akarok kilyukadni, ha terhes lennél azt a teszt kimutatja már! Egyébként 5-6 hetes lennél már a héten! Sok sikert a babóhoz, remélem összejön! Ne add fel, ha esetleg most mégsem!
2012. dec. 5. 12:46
 14/18 B.Nikol ***** válasza:
Bocsánat valamiért kétszer ment el!
2012. dec. 5. 12:46
 15/18 anonim ***** válasza:
Kedves B.Nikol,ne érts félre,de az h neked + lett a teszted,nem jeletni azt,h neki is annak kell,h legyen,mindenki más,nekem okt.25.én volt meg utoljára és cs a nem várt elmaradása után 10nappal lett + a tesztem.
2012. dec. 5. 13:22
 16/18 A kérdező kommentje:
B.Nicol!Gratulálok a vizsgádhoz.Hát reméljük hogy a tüneteim babóra utalnak.A tüneteim még fent állnak hogy haspuffadás,kivánoság,fáradékonyság és hasszurkálodás is van és néha szédülök.Holnap tesztelek,irok hogy mi lett majd.Bizakodok vagyunk 1 picit :)
2012. dec. 10. 17:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Egy csík sajnos ;( Majd legközelebb.
2012. dec. 11. 12:55
 18/18 A kérdező kommentje:
Mitől lehet hogy szurkál jobb oldalt a hasam alja?
2012. dec. 12. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!