Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetes terhesen lehet szexuál...

6 hetes terhesen lehet szexuális életet élni?

Figyelt kérdés
mert én már nagyon kivánám csak félek a vetéléstöl!
2007. szept. 2. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A terhesség kritikus időszaka az első 12 hét. (Persze ez után is lehetnek gondok), elvileg lehet, de én nem javaslom. Próbáljatok meg kitalálni valami mást, ami mindkettőtöknek jól esik. Ha már tényleg nagyon nem bírod akkor is nagyon óvatosan, ne "szárnyaljatok túl.."

Gratulálok, és jó egészséget kívánok nektek

2007. szept. 2. 20:11
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

Szia!

Én az utolsó két hétig rendszeresen szexeltem a párommal. Ha az orvos nem tilt el a szextől akkor nem lehet baj. Kérdezd meg orvosodat, hogy lehet-e.

2007. szept. 2. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!

Igazából nem a szexualitástól vetélnél el hanem az orgazmustól mivel azok méhösszehúzodást okoznak és ez lehet kritikus az első 12 hétben. Az orvosom mondta.

2007. szept. 3. 07:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Óvatosan lehet, sőt kell is! Legjobban a terhesség 2. harmadában engedheted el magad, az utolsó harmadban már újra vigyázni kell mindennel (pl. ne festess hajat). Bár én az utolsó harmadban nagyon nimfomániás lettem. Szeressétek egymást, mert szülés után 6. hétig nem lehet :)
2007. szept. 4. 07:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet csak óvatosan! Az orgazmus miatti méhösszehúzódások csak a terhesség vége felé veszélyesek amikor már amúgy is közel a szülés!
2007. szept. 4. 09:33
 6/9 anonim válasza:
100%
Nekem azt mondta az orvosom hogy nyugodtan szexelhetünk akár a terhesség végéig is.
2007. szept. 9. 07:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan, csak a legutolsó egy-két hétben nem ajánlott.
2007. szept. 9. 19:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én 8 hetesen bevéreztem és elment a magzatom.A doki első kérdése az volt,hogy éltem e szexuális életet.Igen.Most ismét próbálkozunk,ő azt tanácsolta az első 3 hónapot hagyjuk ki szex terén,utána is csak finoman szabad.Vigyázz magadra!!!!!!!

2007. szept. 10. 10:38
 9/9 anonim ***** válasza:
79%

Perzse hogy lehet!

Ha egy kis szextől elvetélsz, akkor az a baba nem volt egészséges!

Persze,a kinek orvoso tiltja az más, de gondolom ilyesmi nem áll fenn!

Ne kínozd magad! A baba is megérzi, ha feszült vagy!

2007. szept. 10. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!