Miben hozzam haza a babat a korhazbol? Aug.27. -ere vagyok kiirva!
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 17:32
1/5 anonim válasza:
Mi jún23án jöttünk haza a kórházból, egy rövidujjú bodi, ujjatlan rugi, kiskabátka(rugival együtt volt), és egy kis plédecskébe volt takarva a Pici. A sapi a mózesig bírta a fején 1percig sem:)
Nem kell túlöltöztetni sem, hiába picike. 1hetesen már csak bodiban volt el itthon+takarója
2/5 anonim válasza:
Szia!
Vegyél egy együttest/ body, rugi, sapi/, kb. 3000ft, és még legyen Nálad egy vékonyka pléd.
Boldog babavárást!
3/5 anonim válasza:
En is 27.ere vagyok kiirva :) En elökeszitettem a kislanyunknak egy rövidujju + hosszuujju bodyt + ujjatlan rugit egy vekonyka kiskabatot+ kissapit. Aztan majd meglatjuk milyen meleg lesz azon a szep napon :) Minden jot Nektek!!
4/5 anonim válasza:
én szombatra,azaz 22-re vagyok kiírva és egy badit,egy kis rugit,és egy sapit raktam el hazahozatalra.meg egy kis vékonyka plédet,ha esetleg kellene.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Én 25-re vagyok kiirva,de holnap valószínűleg meginditják.Én két fajta ruhát vettem elő neki,amibe hazahozzuk,melegbe,meg hűvősebbre.Hűvösbe,kisgatya,hosszúújjú body,kissapka,kiscipő,kiskabát,meg egy pléd.Melegbe,rövidújjú kisbody,napozó,kiszokni,kiscipő,meg egy kis vékony pléd.
39hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!