Titeket is aggasztanak ilyen hülyeségek?
Tök félek hogy mikor kibújik a babám lesz rajta valami "csúnyaság". Lehet butaság, meg tudom hogy akkor is ő lenne a legszebb babó a világon, csak néha eszembe jutnak ilyen hülyeségek. Én is nagyon nyúzott voltam mikor megszülettem, a családom azóta is emlegeti hogy milyen kis béka voltam. És viseltem is egy nagy foltot a homlokomon 8 éves koromig. (nagyon megnyomtak szülés közben). A párom eléggé anyajegyes (az arcán is vannak jó nagyok). Ami még egy pasinál el is megy, de azért egy lányon nem lenne szép. Sajnos láttam már olyan kisbabát, akinek a homlokán virított egy hatalmas bibírcsók. Persze édes volt a gyerek, de azért vonzotta a tekintetet a homloka. Ja és anyósomnak meg rettenetes elálnak a fülei....Szóval néha parázok. Ne vessetek követ emiatt rám, csak gondoltam másnak is vannak ilyen aggájai...
34 hetes kismami
Ez teljesen normális. Én is állandóan aggódtam. Ráadásul a kisfiam szülésnél egy kicsit elakadt a szülőcsatornában, így még a szokásosnál is hosszúkásabb feje lett. De rendbejött neki, szerencsére. A férjemnek meg iszonyatosan elálltak a fülei, meg is műtette még tini korában. Nem csak a bőrt varrták be neki, hanem a fül mögötti porcból ékalakban ki is vágtak egy darabot.
Szóval van min gondolkodni, hogy kitől mit örököl, és milyem lesz.
Én is aggótam ilyesmin, de aztán mindig eszembe jut, hogy lehetnek ennél nagyobb problémák is annál, hogy elállnak a fülei, vagy foltos az arca.(én láttam már számomra olyan kis csúnyácska nagyfülű kisbabát, aki a szüleinek a legszebb volt a világon és annyit vigyorgott a kis drága, hogy jobb kedvem lett tőle amikor ránéztem) Nekem a lényeg, hogy mindene meglegyen, mozogjon épen, egészségesen. (én meg ezek miatt parázom)
DE: úgy kell hozzáállni, hogy igenis gyönyörű és egészséges lesz, különdeb bedilizünk
Én dagi vagyok és csúnya, a férjem meg nagyon vékony, a fogai szörnyűek (folyton fogorvoshoz jár). A családban mindenkinek van valami apró hibája, nekem is sokminden eszembe jutott.
A fiam mégis hosszú majdnem fekete hajjal, egészségesen, gyönyörűen született.
Azóta 2 és fél éves, szőke, kék a szeme, a felső ínye kicsit rövidebb, a jobb felső középső foga nem jött ki, valószínűleg nem is fog, talán nincs is csíra, csak reménykedhetünk, hogy csontfoga lesz.
Mindennek ellenére ő a legszebb, legkópébb kisördög a világon -nekünk-!
Úgyhogy akármilyen lesz is a lányod, tökéletesebb nála úgysem lehet számodra senki!
Nos, természetesen csak arra gondolok, hogy a legjobb géneket örökítettük át. Így olyan szép sűrű és göndör lesz a haja, mint a papáé, vékony testalkatú lesz, mint az apai dédié, gyönyörő cickói és feszes has, formás combjai lesznek (lány esetén), mint az anyjának, kék szeme, mint a nagyapjának, jó fogai, mint az apjának, éles esze, mint a szüleinek.
Amúgy meg tök mindegy, mert úgyis a mi gyerekünk lesz a legszebb és a legtökéletesebb baba a világon.
Nemcsak azért, mert 10 évet vártam rá, hanem mert SZÜLŐK vagyunk, és mind így kellene gondolkodnunk.
Amúgy mindenkinek a családjában akad egy-két fura külső megjelenés vagy betegség, és emiatt végig aggódhatnánk az egész terhességet, ami ugyebár nem jó a babának.
Szóval csak pozitívan. :)
Dehogy vetünk rád követ!:D
Őszintén megvallva én elég sokáig nem csak ezen rágódtam!Én a saját külsőm miatt is aggódtam (ma már nem izgat) hogy jesszus eddig sem voltam vékonyka( 54 cm-hez 60 kiló,ráadásul nagy mellekkel áldott meg sajnos a jóisten és még nagyobbak is lesznek!vhááá)
de mivel most vagyok 21 hetes és nem hiztam 2 kilót(nem diétázok) és elég fiatal vagyok,úgy hiszem ezt elég hamar leküzdhetem!Most már kezd tényleg a legfontosabb lenni a babám!Ő a lényeg akár milyen is lesz!Legyen egészséges és kész!:) Párom mindig azt mondja: mindegy mi lesz fiú vagy lány a lényeg hogy egészséges legyen és fiú!!:D:D:D
A szüléstől félek,mindig szégyenlős voltam,de szerintem akkor már tök mindegy!Szerintem akkor úgysem azzal foglalkozik az ember,hogy jesszus most benézett egy idegen a lábam közé(ugyanis nem fogok orvost fogadni jó lesz az ügyeletes is)ilyenek jutnak eszembe,de hát én már csak ilyen vagyok!Unalmamban már minden megfordult a fejemben!De remélem nem csak nekem vannak ilyen hülyeségeim???:D
mindenkinek jó babavárást ill.: jó gyermek nevelést!
Üdv egy 21 hetes kismama!
Én is az egészség miatt aggódom. Van már egy 3 éves valóban csodaszép okos és egészséges lányunk, ezért azt reméljük, a második is hasonló lesz. De ha ennyire szép nem is lesz, legyen nagyon egészséges erős.
Akármilyen, imádja az ember...IMÁDJA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!