Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Titeket is aggasztanak ilyen...

Titeket is aggasztanak ilyen hülyeségek?

Figyelt kérdés

Tök félek hogy mikor kibújik a babám lesz rajta valami "csúnyaság". Lehet butaság, meg tudom hogy akkor is ő lenne a legszebb babó a világon, csak néha eszembe jutnak ilyen hülyeségek. Én is nagyon nyúzott voltam mikor megszülettem, a családom azóta is emlegeti hogy milyen kis béka voltam. És viseltem is egy nagy foltot a homlokomon 8 éves koromig. (nagyon megnyomtak szülés közben). A párom eléggé anyajegyes (az arcán is vannak jó nagyok). Ami még egy pasinál el is megy, de azért egy lányon nem lenne szép. Sajnos láttam már olyan kisbabát, akinek a homlokán virított egy hatalmas bibírcsók. Persze édes volt a gyerek, de azért vonzotta a tekintetet a homloka. Ja és anyósomnak meg rettenetes elálnak a fülei....Szóval néha parázok. Ne vessetek követ emiatt rám, csak gondoltam másnak is vannak ilyen aggájai...

34 hetes kismami

2009. aug. 18. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is aggódtam ilyesmik miatt, szerintem mindenkinek megfordul a fejében.
2009. aug. 18. 14:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Mi is beszélgettünk már arról a férjemmel, hogy mi lesz, ha csúnya lesz a babánk, de nem igazán jutottunk semmire. Biztosan akkor is szeretni fogjuk.
2009. aug. 18. 14:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális. Én is állandóan aggódtam. Ráadásul a kisfiam szülésnél egy kicsit elakadt a szülőcsatornában, így még a szokásosnál is hosszúkásabb feje lett. De rendbejött neki, szerencsére. A férjemnek meg iszonyatosan elálltak a fülei, meg is műtette még tini korában. Nem csak a bőrt varrták be neki, hanem a fül mögötti porcból ékalakban ki is vágtak egy darabot.

Szóval van min gondolkodni, hogy kitől mit örököl, és milyem lesz.

2009. aug. 18. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is aggótam ilyesmin, de aztán mindig eszembe jut, hogy lehetnek ennél nagyobb problémák is annál, hogy elállnak a fülei, vagy foltos az arca.(én láttam már számomra olyan kis csúnyácska nagyfülű kisbabát, aki a szüleinek a legszebb volt a világon és annyit vigyorgott a kis drága, hogy jobb kedvem lett tőle amikor ránéztem) Nekem a lényeg, hogy mindene meglegyen, mozogjon épen, egészségesen. (én meg ezek miatt parázom)

DE: úgy kell hozzáállni, hogy igenis gyönyörű és egészséges lesz, különdeb bedilizünk

2009. aug. 18. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én dagi vagyok és csúnya, a férjem meg nagyon vékony, a fogai szörnyűek (folyton fogorvoshoz jár). A családban mindenkinek van valami apró hibája, nekem is sokminden eszembe jutott.

A fiam mégis hosszú majdnem fekete hajjal, egészségesen, gyönyörűen született.

Azóta 2 és fél éves, szőke, kék a szeme, a felső ínye kicsit rövidebb, a jobb felső középső foga nem jött ki, valószínűleg nem is fog, talán nincs is csíra, csak reménykedhetünk, hogy csontfoga lesz.

Mindennek ellenére ő a legszebb, legkópébb kisördög a világon -nekünk-!

Úgyhogy akármilyen lesz is a lányod, tökéletesebb nála úgysem lehet számodra senki!

2009. aug. 18. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Én a külseje miatt nem aggódom, szépek vagyunk. inkább az egészsége miatt.32 hetes kismama.
2009. aug. 18. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:

Nos, természetesen csak arra gondolok, hogy a legjobb géneket örökítettük át. Így olyan szép sűrű és göndör lesz a haja, mint a papáé, vékony testalkatú lesz, mint az apai dédié, gyönyörő cickói és feszes has, formás combjai lesznek (lány esetén), mint az anyjának, kék szeme, mint a nagyapjának, jó fogai, mint az apjának, éles esze, mint a szüleinek.

Amúgy meg tök mindegy, mert úgyis a mi gyerekünk lesz a legszebb és a legtökéletesebb baba a világon.

Nemcsak azért, mert 10 évet vártam rá, hanem mert SZÜLŐK vagyunk, és mind így kellene gondolkodnunk.

Amúgy mindenkinek a családjában akad egy-két fura külső megjelenés vagy betegség, és emiatt végig aggódhatnánk az egész terhességet, ami ugyebár nem jó a babának.

Szóval csak pozitívan. :)

2009. aug. 19. 11:21
 8/9 anonim ***** válasza:

Dehogy vetünk rád követ!:D

Őszintén megvallva én elég sokáig nem csak ezen rágódtam!Én a saját külsőm miatt is aggódtam (ma már nem izgat) hogy jesszus eddig sem voltam vékonyka( 54 cm-hez 60 kiló,ráadásul nagy mellekkel áldott meg sajnos a jóisten és még nagyobbak is lesznek!vhááá)

de mivel most vagyok 21 hetes és nem hiztam 2 kilót(nem diétázok) és elég fiatal vagyok,úgy hiszem ezt elég hamar leküzdhetem!Most már kezd tényleg a legfontosabb lenni a babám!Ő a lényeg akár milyen is lesz!Legyen egészséges és kész!:) Párom mindig azt mondja: mindegy mi lesz fiú vagy lány a lényeg hogy egészséges legyen és fiú!!:D:D:D

A szüléstől félek,mindig szégyenlős voltam,de szerintem akkor már tök mindegy!Szerintem akkor úgysem azzal foglalkozik az ember,hogy jesszus most benézett egy idegen a lábam közé(ugyanis nem fogok orvost fogadni jó lesz az ügyeletes is)ilyenek jutnak eszembe,de hát én már csak ilyen vagyok!Unalmamban már minden megfordult a fejemben!De remélem nem csak nekem vannak ilyen hülyeségeim???:D

mindenkinek jó babavárást ill.: jó gyermek nevelést!

Üdv egy 21 hetes kismama!

2009. aug. 19. 14:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is az egészség miatt aggódom. Van már egy 3 éves valóban csodaszép okos és egészséges lányunk, ezért azt reméljük, a második is hasonló lesz. De ha ennyire szép nem is lesz, legyen nagyon egészséges erős.

Akármilyen, imádja az ember...IMÁDJA!!!

2009. aug. 20. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!