Abortusznál meddig kell bent lennem a kórházban?
Sajnos problémák miatt, el kell veteni a picit:-((
Azt szeretném meg kérdezni, hogy az abortusz nál meddig kell bent maradnom a korházban, valaki azt mondja csak egy nap, reggel elvégzik és este hazajöhetek, valaki meg azt mondja 2 napig kell bent lenni
Szia!
Sajnos nekem márciusban volt műtétem, mert 9 hetesen leállt a baba szíve.
Nekem este kellett befeküdnöm, akkor raktak fel tágítót és másnap reggel 10-kor műtöttek. Az egész kb. 15 perc volt.
Aztán 3 órakor már kísérővel hazaengedtek, addigra már a vérzés is szinte teljesen megszűnt, fájdalmam pedig egyáltalán nem volt.
Állítólag úgy van, hogy az altatás után 6 órával haza lehet menni.
Bár az egyik ismerősöm jövő héten megy műtétre, ő akkor lesz 9 hetes, de egészségügyi okokból kell megszakítani a terhességét. Neki azt mondták, hogy 3 napig bennt kell maradnia!
Minden jót neked!
A 2. válaszoló vagyok, nekem az fájt nagyon, amikor a tágítót felrakták, mert nekem már előtte is görcsölt a hasam. A tágítási időszakban mensis görcseim voltak, de nem túl erősek. Egész éjszaka tágultam, a fájdalom nem volt gáz, de pocsékul éreztem magam.....
A műtét után szerencsére már semmit nem éreztem.
Lelkileg nem könnyű, de nagyon jó volt, hogy a párom végig mellettem volt!
Neked is szükséged lesz valakire!
Remélem, van olyan, akire számíthatsz!
Tudod, nem lehet előre megmondani, mennyire fog fájni, mert ez mindenkinél más!
A továbblépés lelkileg kicsit nehezebb!
Még most is kiráz a hideg, ha visszagondolok!
Sok-sok erőt kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!