Mit csináljak, hogy ne mardosson folyamatosan az éhség?
Figyelt kérdés
10 hetes vagyok, és folyamatosan éhes :( már szenvedek tőle. Hozzátartozik a képhez, hogy a kislányomat meg még szoptatom. Most 55 kg vagyok, mikor vele teherbe estem, 62 voltam. Szóval abszolút nem bánnám azt se, ha 20 kilót híznék, csak ez az éhség már megőrjít :( meg a logisztika is, hogy mindig legyen itthon kaja.2012. nov. 29. 16:42
1/3 anonim válasza:
ez előfordul terhesség idején, általában havonta max 2 kg hízás megengedett, próbálj meg úgy enni hogy naponta többször keveset
2/3 anonim válasza:
Tudod mit csinálj? Egyél! Nekem ez jött be. Főétkezések között mindig nassoltam valamit (keksz, ropi, müzli, gyümölcs, joghurt) és így valamelyest csökkent az éhség, és kibírtam ebédig, vacsoráig. Esetleg igyál sok vizet, az is csökkenti az éhségérzetet, ha jól tudom.
3/3 anonim válasza:
Ezt sajnos én sem tudom, pedig én még csak 7 hetes terhes vagyok, de már kimerít az állandó evés. Szerencsére az egészségtelen kajákat nem kívánom, normálisakat eszek, főzök, de sokszor előfordul, hogy amit délelőtt kívántam, utána rá sem bírok nézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!