Lerágott csont, de akkor is! Dél Pesti Jahn Ferenc kórházról az odaérkezéstől az elmenetelig valaki mondana nekem véleményt? 36hkm
Figyelt kérdés
Eddig szinte csak jókat hallottam és most igy az utolsó hetekre elbizonytalanitottak .. a szülésnél a hozzáállásukról ,hogy itt még a varrás is nagyon fájt stb .. eddig nem itt szültem ráadásul most még fogadott dokki sem fért bele .2012. nov. 29. 11:07
11/12 Juci0320 válasza:
Akihez én kerültem, normális, kedves volt. Olvastam már olyat, hogy valaki olyat fogott ki, aki goromba, de én egy olyannal sem találkoztam...
Jó baba várást!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi ! :)
Éppen ma mérték meg a "kicsikémet " 37 -hetes és 3 és fél kg !:O :))
Mondjuk mindegyik igen nagy volt !
2012. dec. 3. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!