Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen "gázzal szűlni" és...

Milyen "gázzal szűlni" és Jahn Ferenc -kórházba készülő anyukák esetleg mit tudnak van ott ilyen ketyere?

Figyelt kérdés

Mostanság hallottam hirét pedig már vannak gyermekeim . Kik használták azt mondják,hogy sokkal jobb volt igy szülni,és mindenhol van ilyen .

36hkm

2012. nov. 24. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Én 8 hónapja szültem ott,de nem tudom miről van szó:(
2012. nov. 24. 00:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem a kéjgázra gondolsz.

Én a másodikat szültem így, mivel epidurálra már nem volt idő, viszont olyan rosszul voltam voltak, hogy a doki szerint már az ájulás határán voltam, meg is ijedt, akkor adta oda nekem a maszkot.

Teljesen elkábított, tényleg nem éreztem fájdalmat, de nem is igen voltam magamnál, csak egy ködös álomszerű állapotra emlékszem. A férjem tartotta a maszkot, időnként le kellett venni, ahogy nem lélegeztem be, egyből ki is tisztult minden, egyből éreztem a fájdalmakat. De az egész szülésemre csak ezekre a fél perces magamhoztérésekre emlékszem. Szóval nekem ez kicsit rossz, hogy nem voltam ott tiszta fejjel, olyan, mintha csak megtörtént volna körülöttem a szülés. Persze a kitolási részre már emlékszem, mert ott már nem lehetett gázt szívni.

Egyébként ezt a módszert azért nem nagyon ajánlgatják, mert eléggé bizonytalan a hatékonysága. Van, akinél szinte egyáltalán nem hat. Nekem mondta is a dokim, hogy ritka, hogy valakinél ennyire jól működjön.

2012. nov. 24. 07:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálam nem nagyon hatott! Olyan érzés mintha jó durván beszívnál. és tényleg azonnal kitisztulsz. nekem is ilyen volt, és tényleg rossz egy kicsit... Még így is nagyon fájtak, de enélkül megpusztultam volna!!! Sajnos edára nálunk sem volt idő! De nem is baj így volt jó minden. Kitolásnál a doki szedte ki a kezemből, nem tudtam, hogy akkor nem lehet :D
2012. nov. 24. 09:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem ajánlotta a dokim. :( Pedig olyan szívesen kipróbálnám, tuti halálra röhgném magam a szülés közben. :) Jobb mint az eda, amit a gerincedbe tolnak és iszonyúan fájhat.... Szóval ha rajtam múlna, akkor szipuznék.:D Életemben nem drogoztam, alkoholt is csak a terhesség során, amikor nagyon görcsöltem, orvosi utasításra egy pohár vörösbort. Na jó, kávézni kávéztam, de ezt a kéjgázt tényleg kipróbálnám. De az Istvánban nincs, és azt mondják, hogy több a mellékhatása, mint a hatása, úgyhogy ott már nem is használják. :(
2012. nov. 24. 13:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem :D Akkor lehet itt sem lesz pedig én sem élek bóditószereken de jelen helyzetben bizony szipuznék :D
2012. nov. 24. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!