Miért akarja, hogy előbb szülessen a babája?
Kicsit furi, de azért ne felejtsük el, hogy a terhesség (a hormonháború) sok nő agyát megzavarja alaposan :):)
Én is végig így készültem, nagy baba volt, és vártuk is nagyon, aztán 40+6-ra született :D
Én kórházban voltam a 36. héttől és naponta elmondtam én is, hogy jöhetne már, jó lenne haza menni és hasonló.
40+2 hétre született végül.
Szerintem az ismerősöd azt hiszi "el tudja intézni", hogy karácsonyra már haza is mehessen. Van aki bepróbálkozik a dokijánál ezzel.
Feleségem ikerterhes volt, és ő bizony szeretett volna előbb szülni, mert az utolsó heteiben már sehogy nem tudott úgy ülni/feküdni, hogy kényelmes legyen.
Majdnem 10 napot kórházban is volt, mert elkezdett kinyílni a méhszája is, az utolsó napokban már tapintani lehetett az egyik gyerek fejét.
Persze állandóan infúzión volt, nyomták tele kalciummal, görcsoldóval, méhösszehúzódás-gátlókkal, emiatt még kényelmetlenebb volt az egész.
Persze, értette ő is, hogy minél tovább bent kell tartania a gyerekeket, legalább addig, hogy ne számítsanak koraszülötteknek, de már alig bírta szegény.
Végülis a gyógyszerezés ellenére is 36+0-n beindult nála a szülés, akkor már a doki sem tudott mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!