Kismamák! Nektek bejött a megérzésetek a gyermek nemét illetően?
9 hetes kismama vagyok.
Én úgy érzem fiam lesz.
Kinek jött be, vagy kinek nem, amit érzett?
Fiút szerettem volna, de aztán lánnyal álmodtam, és uh-n bebizonyosodott hogy kislány.
És sokkal jobban örülök hogy kislány lett!:)
ez a vegyespáros ikres dolog jó lehet :) egy kalap alatt van egy kislány is és egy kisfiú is :)
bár én is besokkolnék, ha megtudnám, hogy ikrek.
a jövő héten megyek az első ultrahangra. sztem csak egy van, és a családban sem volt ikerterhesség. nekem az olyan távolinak is tűnik. nem is ismerek ikreket :)
szép dolog lehet, de én még az első babám miatt is meg vagyok már most illetődve, hogy remélem mindent jól fogok csinálni. értitek.
kettővel nagyon nehéz lehet.
szia, én az elején egy szép barna szemű kislánnyal álmodtam, a férjem - többször is - egy szőkés-barna hajú, gombafrizurás :-) kisfiúval, és hát neki lett igaza, tényleg kisfiunk lesz, bár később már én is kezdtem hajlani arra, hogy fiú, eléggé hasonlított a terhességem a sógornőméhez, ugyanott lettem pattanásos, nem voltak rosszullétek, ilyesmi, de tudom, erre nem lehet azért annyira alapozni :-)
15+1 hkm
Mindig irtóztam a habos-babos rózsaszín felhőcskés kislányos dolgoktól. Már kisgyerekként is. Mindig fiús anyukaként gondoltam magamra.
Aztán mikor babás lettem biztos voltam benne, hogy lányunk lesz. Az lett. :) Most pedig élvezettel válogatom a hercegnős, Minnie egeres stb cuccokat. Szeretem, ha nagyon csinos. A férjem meg sem engedi a "fiús színeket" hordani. Így elég sok a rózsaszín, bár gyakran a hányinger kerülget tőle.
A terhesség elején megálmodtam hogy fiam lesz, nem akartam elhinni... Mamám is megálmodta hogy fiú lesz... Egyszer csak kb 12 hetesen jött egy olyan érzésem, hogy tutti lányom lesz és el is könyveltem annak. Bíztam a megérzésemben de cserben hagyott mert rá pár hétre megtudtuk hogy fiú. Nekem nem jött be a megérzés, inkább az álom. :)
21hkm
Az elsőnél bejött. Amint megtudtam, hogy babát várok, azonnal kisfiúként gondoltam rá, annak ellenére, hogy a környezetemben mindenki azt mondta kislány. Kispasi lett.
Most újra kisfiúként jut eszembe, 2x álmodtam vele, mindkétszer kisfiúként láttam. A környezetem ismét lánynak tippeli. Egyelőre még nem tudjuk a nemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!