Mi a legkorábbi babamozgás, amiről tudtok?
Második babámmal vagyok 12 hetes, de egyre többször van olyan érzésem, mintha érezném a babát, pedig tudom, hogy ilyenkor még nem érezhetem.
A lányom 15 hetesen érzetem, de csak visszamenlőleg tudtam , hogy ő volt az, 17 hetesen mertem állítani, hogy érzem.
Hallottam extrém esetekről, hogy 11 hetesen érzik, én nem nagyon hiszek benne, hogy őszinte legyek...
De olyan fura, mintha tényleg a baba mozogna...
Szerdán megyek uhra, azért rákérdezek ott is:.)
Szia! Én elég vékony testalkatú vagyok, az első terhességemnél a 16. héten éreztem a kislányomat mozogni először, a második terhességemnél a 14. héten éreztem meg a pici lányomat.
És mind a kettő nagyon jó kis helyen mutatta meg magát, az elsővel épp a polgármesteri hivatalba voltam, a másodikkal pedig a postán. :))))
Visszatérve rád, hát nem kizárt, de elég ritka dolog lenne. :)
Én is a 2. babámat várom, az elsőt a 18. héten éreztem határozottan, akkor már nagyokat rúgott és minden nap éreztem onnantól kezdve. Nekem akkor azt mondták, hogy valószínűleg érezhettem volna már korábban is, hogyha eléggé figyelek, mert nem erős rúgásokkal kezdődik a magzatmozgás, hanem finomabbakkal. (Akkor egyébként már olyan erős volt, hogy a férjem is látta, érezte, amikor a hátamon feküdtem.)
Egyébként vékony testalkatú vagyok.
Most a 2. babával a 14. hétben vagyok, bevallom őszintén, hogy az elmúlt két hétben néha mintha éreztem volna valamit, de nagyon korainak tartom épp emiatt jegeltem magamban a gondolatot. Nem tartom kizártnak, hogy már a baba volt, de annyira bizonytalan vagyok, hogy inkább nem mondom senkinek, nehogy hülyének nézzenek.
A barátnőm a 2. babáját 12 hetesen már érezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!