Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek sokat hízok még?...

Szerintetek sokat hízok még? A terhességem elején 71 kg voltam, most vagyok 23 hetes és 78kg.

Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 10:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ilyen ütem marad, akkor még 15 kilót saccolok
2012. nov. 28. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Alkati kerdes. En a 23. hetig nem is hiztam. Max az a 2 kilo jott vissza, ami az elejen lement. A java meg most jon. De ezt gondolom te is tudod.

Ha konkretat szeretnel, szerintem egy +10 meg benne van.

2012. nov. 28. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Még 10-15kg, attól függően mennyire vizesedsz a végére. Ne aggódj ennyi normális.
2012. nov. 28. 11:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Én 25. héten vagyok, -2 kilóban kezdeti súlyomhoz képest. Baba korának megfelelően fejlett. Diéta miatt, még nem kezdtem el hízni. :) Diabeteses diéta. Még kb ugyanennyi hízás várható nálad, illetve 1-2 kilóval több.
2012. nov. 28. 11:18
 5/6 anonim ***** válasza:

24.hetet töltöm szombaton és én is ennyit hiztam eddig mint Te:)

Ha terhelem a lábamat estére vizes nagyon:S

Jönnek még a kilók sztem...most már csak hizni fog a baba,szoval még egy ugyanennyi jönni fog,már felkészültem:)

2012. nov. 28. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor te még jó is vagy kedves kérdező!!

Én 78 kilóval kezdtem a terhességet,most 83 kg vagyok és még csak 17+1 hetes vagyok.Nem tudom mennyit fogok még felszedni,de már így is töltött csirkének érzem magam,akit már vihetnének is a vágóhídra.Komolyan egy sertés megirigyelhetne,már vágó súlyban vagyok :/

És én még csak nem is vizesedek,legalább is még nem vettem észre.

2012. nov. 28. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!