Milyen érzés a jósló fájás? Ilyen alhasi szurkálás lehet az? Kinek hány hetesen jelentkezett először? Ahhoz képest a pocid mikor ereszkedett le (vagy hogy mondják ezt), és mikor szültél?
Figyelt kérdés
Tegnap előtt éreztem először ilyen alhasi szurkálást 2x. Hasonlót, mint a terhességem elején. Az biztos, hogy nem rosszul mozdultam, mert ebből az egyik pl. akkor volt mikor pihentem. Azóta tegnap nem, de ma megint éreztem, nem is egyszer.
35 hkm
2012. nov. 27. 19:53
11/12 anonim válasza:
óó Kedves utolsó! Latom sokszor voltal terhes és nagyon értesz hozzá!! NYUGODTAN meglehet inni egy vagy kettő dl minőségi vörösbort terhesség alatt is naponta! Sőt vérszegénység esetén kifejezetten ajánlott mert a vas készítmények nem mindig olyan hatásosak!
12/12 anonim válasza:
Kedves utolsó! Milyen igazad van... én is jobban kiakadtam h alkohol terhesen?! Igen!! Nekem pl mondták h napi 1 dl minőségi vörösbor. Igaz h nem iszom meg naponta, de kb havonta szombat este vacsi közben vagy vasárnapi ebéd után a férjemmel igenis megiszom!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!