Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség során elvégzett...

A terhesség során elvégzett vérvételekből kiderül, ha rákos vagyok?

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem! De minek kell ilyenekre gondolni? Van rá okod?
2012. nov. 27. 18:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, ha csak külön nem kéred, hogy nézzék meg neked... Max ha valamilyen anyagból kimagaslóan rendellenes szám jön ki, akkor tovább küldhetik további vizsgálatra, de szerintem vérből csak simán nem fogják ezt nézni. Amúgy terhesség előtt kellett volna menned rákszűrésre... Ilyen nem volt?
2012. nov. 27. 19:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem méhnyak rákra gondoltam. Voltam szűrésen, terhességen már túl vagyok, csak kíváncsi voltam. Köszönöm a válaszokat.
2012. nov. 27. 19:28
 4/4 anonim ***** válasza:
a bőrrák pl nem derülne ki,de ha valami szervi rákra gondolsz(úgy értem belső szervi-máj,tüdő stb)akkor az kiderül.valamelyik érték nagyon eltérő lenne.
2012. nov. 27. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!