Ti az egész terhesség alatt szedtetétek a terhesvitamint vagy csak a 12. hétig, és utána csak folsavat, kálciumot és magnéziumot? Vagy hogy? Hogy és ki mit szedett? Köszönet.
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 11:02
11/16 anonim válasza:
Szia!
Én is Gravidát szedtem az elején de rosszul voltam tőle..Most Matruellet szedek 2-3naponta.És szerintem nem fogom végig szedni mert nagy étvágyam van tőle:) Nem szeretnék gurulni:)
12/16 anonim válasza:
12.hétig rendszeresen szedtem a femibiont és a próbálkozós hónapokban a folsavat.
A 12.hét óta 2-3 naponta szedem be a femibiont,magnéziumot mindennap,mert vannak keményedéseim.
Végig így fogom szedni és szoptatás alatt is fogok szedni,mert a szervezetemnek kelleni fog.
Az első 2 babámmal is így szedtem csak akkor az elevitet.
Nekem ez vált be.
A gravidától nekem is hányingerem sőt minden bajom volt.
A femibionnak semmilyen mellékhatását nem érzem.
13/16 anonim válasza:
A 12. hétig (a tervezés időszakában is) folsavat szedtem. Most meg már csak kálciumot és magnéziumot. Később még talán vas is fog kelleni, ha az előző terhességemből indulok ki.
14/16 anonim válasza:
Mostanában sokat látom reklámokban a cem-m gumivitamint,kb olyan mint egy gumicukor vagy mi :D lehet ez a terhesség elején nem is lenne olyan rossz,kíváncsivá tett :D
15/16 anonim válasza:
Én is most kezdek el szedni, még soha nem szedtem, az elevitre gondoltam. De hogyan még nem tudom, a 7.hétben vagyok és szörnyen érzem magam, gyomorfájás, gyomorégés, hányás, Renee nem segít, enni tudok, de csak olyan szárazabb, egészségtelenebb dolgokat, inkább sósat..remélem hamar túl leszek ezen az időszakon, mert használhatatlannak érzem magam..
16/16 Tussai Szilvia válasza:
Én a kezdetektől szedtem az Elevitet. Olyan 28.-29. héten hagytam abba a szedését. Az orvosom tanácsolta, hogy abba lehet hagyni. Ő azt mondta, hogy nem kell végig szedni, amihez kell az már addigra "készen van" és egészséges is a baba, továbbiakban nem kell. Magne B6ot szedtem a 36.hétig onnantól semmit csak vasat. Én kálciuomot egyátalán nem szedtem semmilyen formában, mármint pezsgőtabletta vagy kapszula formában. Ettem tejet, sajtot, joghurtot, túrót. stb). A kisfiam egészséges mint a makk :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!