Lopnak-e az István Kórházban?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert elsőszülő vagyok, és nem tudom, hogy el lehet-e zárni valahova a holmijaimat, amiket beviszünk. Valamint, hogy a babának amit bekészítettem ruhácskát, nem fogják-e elcserélni, vagy ellopni, amíg én nem vagyok mellette, pl első fürdetéskor, vagy ilyesmi.
Tudom, hogy furcsa kérdés, de aggódom, mert nem voltak olcsóak, és nem szeretném valami vacakban újralátni a babámat, ami nem is a mi holmink.
40+3 hkm
2012. nov. 26. 21:45
11/13 anonim válasza:
Bocsi,utolsó,de az első fürdetés a szülőszobán van...azt is kérdezte,hogy ami ruhát bekészített,nem fogják-e elcserélni..azt hiszem bőven a kérdésre válaszoltam.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is a választ! Bíztató, hogy azért többségében együtt leszek a babával és "őrködhetek" a holmijai fölött. Max ha elmegyek zhanyozni, a sajtá cuccaimat bezárom a bőröndömbe. :)
2012. nov. 27. 15:02
13/13 anonim válasza:
2011-ben szültem ott. Nem tűnt el semmim. Csak pár forintot vittem magammal, hogy ezzel ne legyen gond. Mivel a baba végig veled van, a kórteremben vagytok, ezért kicsi az esély, hogy bármi eltűnjön. Jóó oké, kimész wc-re vagy zuhanyozni. De gondolj bele, ott vana mondjuk 3 másik anyuka és az egyik odamenne és turkála a cuccaid között? Megkockáztatná ezt? Főleg, hogy te bármikor kiléphetsz a fürdőből? Én a mobilomat mindig otthagytam a polcon és nem tűnt el. Babaruhát sem cserélik el, mert neked kell öltöztetned. Kivéve ugye amikor megszülsz és elviszik lemosni, de akkor is elég kiccsi az esély rá, mert nem szülnek túl sokan egy adott percben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!