Aki nem hízott sokat, vagy semmit terhesség alatt, mekkora babája született? Nekem terhességi cukrom van, és diétán vagyok.
mindenkinek köszi a választ!
legközelebb 2 hét múlva megyek 4D-re és kíváncsi vagyok h minden rendben van-e annak ellenére h nem híztam..
bár ahogy olvasom a válaszokat,idáig senki babájával nem volt gond!:)
Az előbb írtam, hogy nem híztam semmit szinte... 25. héten voltunk 4D-n, minden rendben volt a babával, nagy baba, mondta az orvos. Mindene megvolt, mozgott szépen, szívhang rendben volt stb.
Nem vagyunk egyformák alkatilag, gondolom ez közbeszól. Pedig én is hízásra hajlamos vagyok, féltem is attól, hogy 15-20 kg majd rám jön szépen... Anyukám is azt mesélte,hogy velem is alig volt hasa. :-))
Nyugi, minden rendben lesz! :-))
szia Erus!
köszi h írtál megint!:)
tudod nekem az a fura h ez a 3. baba.az első kettővel 20kg-ot híztam.jóóó az igaz h összevissza zabáltam!!!
most pcos vagyok és úgy küldtek le a 14.héten terhelésesre ami 8.5 lett.azóta tartom a 160gr ch diétát,és 3 kg-ot fogytam is,de most már megállt a súlyom.
a hasam nem nagy..de gömbölyödik szépen!:)
kedves 10-es válaszoló!
Nálad azért más a helyzet mert alapból cukorbeteg vagy,tehát a szervezeted hozzászokott a kevesebb ch mennyiséghez.én a 14. héttől kezdtem csak el,azért reagál a szervezetem így a változásokra,h nem hízom..
hirtelen kezdtem megvonni a ch-t,és fogytam,most stagnálok..
23. héttől tartom a diétát, 8,4 lett a terheléses cukrom. Most 38 hetes vagyok, 3260 grammra becsülték múlt hét pénteken a babám (38+1 naposan). Hízni a diéta kezdetéig 7 kilót híztam, a diéta első hónapjában fogytam 3 kilót. Azóta tartom a 84 kilós testsúlyt, illetve az elmúlt 1 hétben nem tudom eldönteni, hogy sikerült e híznom 1 kilót vagy sem (ingadozik a súlyom).
Annyit még, hogy a fiam - vele nem voltam terhességi cukros - 3600 grammal született 39+1 napra. Szóval a kislányom most valószínűleg kisebb súllyal fog születni. (A 37+4 hetesen megijesztettek, mert csak 2630 grammra mérték. Az emiatt kért flowmetrián azonban újra lemérték, s akkor már nem becsülték picinek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!