Vezetéshez mikortól kell övterelőt használni?
Nekem sokkal kényelmesebb. A nadrágon eddig tudtam lazítani, de az öv nagyon szorított.
Balesetnél szerintem maga a lendület is okozhat kárt, legalábbis abból kiindulva, hogy nem tanácsos gyalog/sport közben sem elesni, akkor sem, ha még nincs nagy pocak (lehet, hogy ez nem így van).
Be tudtam úgy szerelni a terelőt, hogy egész lent legyen az öv. Nagyon remélem, hogy feleslegesen vettem meg, és baleset közben nem kell tesztelni.
Na pontosan ezt mondom én is, hogy nekifeszülsz a lendülettel. Aki látott már ilyen tesztbabás karambol illusztrációt az biztosra veheti, hogy esetleges karambolnál nem fog semmit sem számítani hogy éppen "lecsúsztatta az övet a pocija alá", ott aztán minden mindennek nekifeszül.
Nem ítélem el azokat, akik nem használnak, csak ne az legyen az indok, hogy "végig vezettem a terhességem alatt és lejjebb toltam az övet", mert az övterelő csak és kizárólag akkor hasznos, ha karambol van.
De mondom, senkinek ne legyen rá szüksége!
Boldog babavárást!
A feleségem ikrekkel volt terhes.
Övterelő nélkül be sem tudta volna kötni magát a végén...
12-es:
"mert az övterelő csak és kizárólag akkor hasznos, ha karambol van."
illetve kényelmesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!