Amniocentézis - több szúrással?
Figyelt kérdés
2 hete, hogy elvégezték nálam a magzatvízvételt. Sajnos valamiért az orvos nem tudta elsőre átszúrni a hasfalamat, csak hatodik próbálkozásra sikerült neki. Azóta is nagyon fáj, minden mozdulatra sajog. Járt már valaki hasonlóan? Mikor enyhül már a fájdalom? Esetleg tud valaki valamilyen hathatós fájdalomcsillapítást ajánlani?2009. aug. 17. 14:47
1/3 Tittiritty válasza:
Szia! 6 szúrás?????? Úristen!!!!
Nekem 1 is sok volt. Látom, hogy senki nem válaszolt eddig, gondolom, mert ilyen nemigen fordult még elő mással. Egyébként is kockázatos beavatkozás még 1 szúrással is. Kezdő volt a doki, vagy mi?
Doki nem ajánlott valamit fájdalomcsillapításra? Szerintem max.borogatásjöhet szóba. De ezt ne vedd készpénznek. Sajnálom, hogy így megszenvedtél a vizsgálatért és remélem, hogy minden rendben lesz!
Boldog babavárást!
24+2 hetes km
2/3 anonim válasza:
Szia!Remélem jobban vagy.Nekem Júniusban csináltak amniot,és engem is kétszer szúrtak meg.A második szúrás fájdalmas volt,de utána nem volt nagyobb bajom.Az orvosod mit tanácsol?Én sokat feküdtem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lassan jobban vagyok. Az orvos aki végezte az amniot, profi volt, szaktekintély. Csak valamiért engem nem tudott szerencsésen elsőre átszúrni. Nem az orvosra haragszom. Ő tette volna a dolgát. Tegnap találkoztam egy nyugdíjas nőorvos ismerőssel, elmeséltem neki, hogy jártam, azt mondta, nagy szerencsém van, hogy nem vetéltem el. Ő sok ágynyugalmat és Magne B6-ot javasolt. Ja, és azt is mondta, hogy az amnio eredménye sem mindig megbízható.
2009. aug. 20. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!