Terhesség alatt alkohol?
Utánnaolvastam és szinte minden cikkben azt írják, hogy szigorúan tilos, káros a magzatra.
A dokim viszont ajánlotta a sűrű keményedések miatt. Napi egy korty konyak, vagy deci vörösbor.
Még csak 20 hetes vagyok. Választhatok, hogy alkoholt iszok vagy a keményedések miatt kinyílok és egy hónap múlva elmegy a babám.
Vélemények?
Köszönöm a válaszokat! Azt hiszem a vörösborral megpróbálkozok.
A 12-nek biztos megváltozott volna a véleménye, ha 10 szem magnerot után úgy fekszik bőgve a kanapén, mint én. Már lassan pisilni se merek kimenni, mert állandóan keményedek. Az a baj, hogy hiába szedem rendsdzeresen a mg-ot, ha egyszer, begörcsöl, nincs az a mg mennyiség, ami kiállítja. Amúgy minden ok lenne csak a keményedések miatt felpuhult a méhszáj.
Remélem minden rendben lesz nálatok is.
De ezt nem értem..Ha ennyire keményedsz,hogy 10 szem magnerot(ami nem kevés)sem segített rajta,akkor az orvosod miért vörösbort ajánlott ahelyett,hogy befektetett volna a kórházba???Ha tényleg ennyire komoly baj van,akkor az orvos gondolkodás nélkül befekteti a kismamát.Vagy ha Isten őrizz elmenne a babád,akkor az ő lelkiismerete hogyan tudná azt elviselni??Nem értem.
A legtöbb normális orvos ilyen esetben már küldi is a kismamát kórházba és infúziót kap pár napig!
Orvost kell váltanom sajnos, de más okok miatt. Egyébként nem vagyok szülész-nőgyógyász, nem vontam kérdőre, amúgy engem is meglepett. Annyi biztos, hogy bármilyen gondom van az orvosnak fogok hinni, nem azoknak, akik itt a gyakorin háborognak, meg osztják az észt.
Azért tettem fel a kérdést, mert kiváncsi voltam olyan emberek véleményére, akik voltak már hasonló helyzetbe és van tapasztalatuk.
Alapesetbe, ha minden rendben lenne eszembe nem jutna egy korty alkoholt se inni! Nem fogok alkoholizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!