Ti szednétek propolisz cseppet terhesség alatt? Alkohol van benne, azt írják, hogy a napi adagban annyi alkohol van: amennyi 1 üveg söt 1/15-öd része. Tehát olyan, mintha naponta innék 3 cl sört. Az nem olyan vészes, nem?
Ez egy természetes gyulladás csökkentő szer. A propolisz amúgy szedhető lenne, csak az alkohol a kérdés, de én azt gondoltam, hogy napi 3 cl sör (ha jól számolom) 3 részletben elosztva igazán nem okozhat gondot.
Az érsebész egyébként a detralex tablettát mondta, hogy szedjem, arra úgyanúgy az van írva, hogy ne javasolt terhesség alatt, gondolom, azzal sem tszek túl jót, ha szedem, ehelyett gondoltam a propolisz. Annyira megdagadt egy, hogy azt mondta az orvos, veszélyes, hoyg begyulladhat. Az viszint végzetes is lehet a babára nézve. Egyébként 33 hetes terhes vagyok.
Elnézést a folyamatos elgépelésért, néhány betű be van ragadva a billentyűzeten, úgy látom, itt az ideje lecserélni :-(
Szóval egy ér van megduzzadva nagyon, mert az ér szó meg valahogy egy az egyben kimaradt az előző hozzászólásomból.
első vagyok
így érthető és semmi gond az elgépeléssel :) én így is értettem a lényegét, és ebben az esetben viszont akkor inkább szedném, szerintem többet ártana ha nem szednéd mint ha szednéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!