Kismamik! Nemtudom ezt a táblázatot használni? Segítséget kérnék?
Ezt ma láttam itt ezen az oldalon.De sehogy nemtudok rájönni hogyan kell használni.Főleg a súgy becslésnél.Ha valaki tudja segítene nekem?Mivel nekem sincs Ac-m ezért érdekelne hogy itt mennyire becsüli a súlyát a babának.
Múlthét csütörtökön voltam dokinál és aznap töltöttem a 27. hetet.Na most rákérdeztem a méretekre amire szóban ez volt a válasz: BPD:62 FL:45.5
A kiskönyvben pedig ez áll:BPD:78.6,FL:54,2
Előre is köszi a segítséget!
Próbáld meg ezt a honlapot, de ehhez is kel az ac a súlybecsléshez, viszont az fl-ből megbecsüli a baba hosszá, az is valami:)
De a dokid kétféle méretet mondott, írt az általad kérdezettekre, elég nagy különbséggel, nincs valami félreértés köztetek?
26 hetes
Köszi a választ!
Ez az oldal megvan nekem is ismerem:-))
Nemhiszem hogy félreértett volna mert amikor uh.-ott akkor kérdeztem rá hogy mennyi a mért adat és úgy mondta amit már leírtam.Ugyebár én nem figyeltem hogy miket írkál a kiskönyvbe csak amikor hazafelé tartottunk akkor kukkoltam meg hogy mit is írt be.Nemtudom hogy milyen félreértés lehetett volna.Szerinted ő értett félre engem?De gőzöm sincs hogy mit érrthetett félre.VAgy esetleg egy előttem lévő páciensének az adatai voltak még meg benne?De nem volt senki előttünk és ültünk is egy pár percet még mielőtt behívott volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!