Terhesen lehet mosakodni alulról kamillateával? Nem ülnék bele csak mosnám
Figyelt kérdés
2012. nov. 23. 20:52
11/14 anonim válasza:
Hát pedig... Mondjuk ha olyanok is, akkor is a sarkadra kell állnod, és közölni velük, hogy adjanak valamit, mert félted a babád, és kötelességük segítséget nyújtani, mert egészségügyisek. Hátha kifogsz egy jó fej ügyeletest (bár olyan kevés van)! Megvizsgál, aztán ír vmit. Esetleg tőle is megkérdezheted a kamillateát, lehet, hogy ő még helyben is hagyja.
Tessék a sarkadra állni és bemenni!
12/14 anonim válasza:
A kamillát használhatod, ülőfürdőnek is, és locsolhatod is vele magad. Nekem az orvosom ajánlotta-gomba mellé kiegészítő kezelésnek, krém mellett. Terhesen én is összeszedtem minden nyavalyát.
De menj orvoshoz, mert túl sokat ez sem fog használni.
13/14 anonim válasza:
Ez egy felfázás? Igyál addig is nagyon sok folyadékot, akár éjjelre is állítsd be az órát és kelj fel inni meg vécére menni. Aztán orvoshoz, amint lehet. A kamillás lemosás szerintem rendben van.
14/14 anonim válasza:
Próbáld ki a Pimafucin nevű hüvelykúpot. Nekem a nőgyógyászom írta fel. Igaz 3db van egy dobozban, ami kb.600 Ft-ba kerül, de megéri, hatásos, direkt ilyen bajokra jó. A lényeg, h. mindig este, lefekvés előtt helyezd fel. És ameddig tart a kúra, addig nem lehet szex. De ezt írja a betegtájékoztató. Jobbulást! 30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!