Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Hogyan mondjam el neki, hogy állapotos vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy évig nagyon jó barátok voltunk, együtt jártunk mindenhova, ahogy mondani szokás sülve-főve együtt voltunk. Én pedig beleszerettem, ezen nincs mit tagadni, viszont nem akartam a barátságunkat elrontani azzal, hogy járjunk együtt. Ezt a dolgot Ő hozta fel többször is, míg végül én egyszer belementem, mondván próbáljuk meg. Egy hét múlva nagyon csúnyán, csak úgy a fejemhez vágta, hogy nem akar együtt lenni velem. Rosszul esett, az ahogy mondta, de úgy döntöttem, hogy adok még egy esélyt a barátságunknak. Nem akartam elveszíteni.

Körülbelül két hónapja szexeltünk. (Megjegyzem ezt a dolgot már szinte a barátságunk elején felhozta, csak én azon az állásponton voltam akkor hogy ugye a barátok nem szexelnek egymással.) Többször is lefeküdtünk, megszakításos közösüléssel védekeztünk. Az előző "menstruációm" fura volt, szerintem a beágyazódási vérzést gondoltam annak... Most pedig kiderült, hogy állapotos vagyok. A sráccal viszont körülbelül egy hónapja nem beszélünk, valamiért haragszik rám, ha rákérdeztem, nem mondott semmit, felvett egy elég bunkó stílust.

Nem tudom hogy mondjam el neki ezek után, kérlek segítsetek!

Én 21 vagyok, Ő 24.

2012. nov. 23. 19:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hogy Ő mit érez irántam, azt nem tudom. Volt, hogy úgy éreztem, szeret, de amint közelebb kerültünk egymáshoz, Ő ellökött. Tudom, hogy sokat csalódott, szinte mindenki azt mondja, hogy szándékosan csinálja, mert fél a csalódástól.

Szerintem még Ő maga sem tudja mit érez. Mostanában néha kezdeményez egy-két mondatos beszélgetést, de aztán ugyanúgy nem szól hozzám, látom rajta, hogy fusztrált, ha a közelében vagyok, ha ott van dolgom, ahol neki is.

2012. nov. 23. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:
71%

Jajj annyira bírom az ilyen kioktató nagyokosokat akik azt gondolják hogy a kérdező nem tudja mit kockáztatott. Nem értem miért kellett kioktatni a kérdezőt ennyire, ő nem panaszkodott hogy jajj istenem terhes és most mi legyen, hanem vállalja a felelősséget! Úgyhogy pl kedves 10-es fogd vissza magad, de volt még 1-2 hozzászóló aki szintén visszább vehetne ebből a stílusból.

Kedves Kérdező! Szerintem ebédszünetben beszélj vele, mondd neki hogy fontos dologról lenne szó és hívd el valahova ahol nyugodtan el tudod neki mondani. Megírod majd mi történt? Ja és büszke lehetsz magadra hogy vállalod a picit, nagyon szorítok Neked hogy minden a lehető legjobban alakuljon!

2012. nov. 23. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!