S. O. S. a progeszteron hiány pontos következménye?
Egy hét barnázás után kaptam csak utrogestant.Addig fokozódott.Szerda este kaptam 3x1-et.Ma délig nem csökkent tőle.Így önhatalmúlag emeltem 3x2-re,mert a dokit nem tudtam elérni.
Azt tudom hogy progeszteron hiány esetén leválhat a nyálkahártya és vetélés lehet belőle.
Az érdekelne hogy a magzatra van-e közvetlen hatással.Visszamaradhat-e a fejlődésben??Jövő hét szerdán megyek uh-ra remélem addigra már lesz szívhang.7 hét 3 napos leszek akkor.Drukkoljatok hogy legyen szívhang és jól legyen a babám.
Nagyon szurkolok. Szerintem egyéb baj, mint amit írtál (vetélés), nem lehet, de az nagyon szörnyű, ha megtörténik. Kívánom, hogy minden rendben legyen.
Jól tetted az adag emelését!
Nagyon drukkolok:) Majd írj.
16hkm.
Én is véreztem és barnáztama terhesség elején. Szedtem én is utrogestnt de sajnos nem használt semmit. Késöbb kiderült kb a 10. héten hogy egy hematóma okozza a barnázást. 12. hétre felszívódott. Már csak 4-6 hét van szülésig. :)
Legfontosabb ne idegeskedj, mert nem történik semmi baj. Nekem azt mondta egy ügyeletes doki, ha nem beteg a baba és te se akkor egy nő szervezete sokkal több mindent kibír mint gondolnánk! Szorítok neked.
Szia,jol döntöttél, hogy megemelted, a 3x1 semmire nem elég!
Nekem is volt barnázás 5 héten, és én is kaptam utrot, nekem a dokim (aki kiválo genetikus és nagy szaktekintély). azt mondta,hogy a tapasztalatok alapján a hüvelykapszulának jobb felszivodása, mint a szájon át szedhetönek.
Én is napi 6-ot szedtem, ebben az elosztásban: reggel 2, délben1, este 3 szemet, szintén az orvos javasolta ebben a rendszerben!
Ezenkivül kaptam még rutascorbint 3x1-t!
Minden tökéletesen alakult, és nekem is már 4 nap után ujra nézte uh-on és pár nap alatt nagyon sokat nött;)
Neked is ezt kivánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!