Amikor keményedtek, nektek is mozog a babátok?
Figyelt kérdés
Most vagyok a véghajrában, holnap leszek negyven hetes. Tegnapelőtt keményedtem előszőr. Borzasztó érzés volt, ráadásul a kicsim úgy beindult rá, hogy csak na, úgyhogy azt hittem besz.rok, úgy fájt. Azóta volt még két keményedésem, és akkor is kitolta magát, meg helyezkedett. Ezt nektek is csinálja? Csak mert a logika azt mondaná, hogy ha a méh keményedik, attól a baba kevésbé mozog, mert hogy nem tud... Vagy ez hülyeség?2012. nov. 22. 23:42
1/3 anonim válasza:
Én még csak 31 hetes vagyok, de már egy ideje keményedek, és igen, van, hogy ilyenkor még a baba is rámozog :S Elég vacak érzés tud lenni, mert alapból nem kellemes a keményedés, főleg így, hogy még rá is rugdos, meg nyomogatja ki magát.
2/3 anonim válasza:
Szinte szóról szóra ugyan azt tudnám írni, mint ez első válaszoló. :) Mi a 33. hétben járunk. Én is szoktam keményedni, és volt hogy nem volt tiszta, hogy most keményedek vagy a babám nyomja ki magát. Szóval nekem is szokott mocorogni akkor.
Gyors szülést kívánok, már nem kell sokat várnod. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat!
Igen, nagyon rossz és néha nem is tudom, hogy most a keményedés fáj vagy ahogy a baba mocorog.
Remélem most már kibújik hamar. A doki azt mondta, hogy várjunk szerdáig... :(
Szép babavárást nektek, könnyű szülést és jó babázást!
2012. nov. 23. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!