Nektek is sokat csuklik a babátok?
Figyelt kérdés
31. hetes vagyok, és mostanában egyre sűrűbben csuklik. Olyankor az egész hasam beleremeg, ami egy picit zavar, mert egy fél órán át megállás nélkül csuklik.2012. nov. 7. 08:26
1/6 anonim válasza:
Igen ez természetes!Akár naponta 3X is és elég sokáig.Magzatvizet ahogy iszogatja... :)
2/6 anonim válasza:
Nekem vagy csuklik, vagy mocorog :)) Ugyhogy egesz nap buli van odabent! De en nem erzem az egesz hasmban, leginkabb egy ponton.
3/6 eszo válasza:
én is pár hete vettem észre, hogy elég sokat csuklik..de normális dolog.
33+5 hkm
4/6 anonim válasza:
Nekem is gyakran szokott csuklani, főleg mikor valami finomat eszem :). Ez normális dolog. Én azt hallottam, hogy ettől is erősödik a tüdeje. 37 hkm
5/6 anonim válasza:
Nálunk is napi 2szer csuklás van,aztán megunja mérges lesz és szét rúg:D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Egyem meg :) Hát igen, az enyém is csinál hasonlókat. Pl mikor pisilnem kell és nem szivesen megyek el wc-re, mert olyan helyen vagyok, elkezd bökdösni, hogy már pedig igen is menjek el :)
2012. nov. 12. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!