Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor menjek először terhesren...

Mikor menjek először terhesrendelésre?

Figyelt kérdés
Ma mutatta ki a teszt a pozitív eredményt:) Ultrahanggal szeretném egybekötni az első vizitet, mikor érdemes így mennem, hogy ne csak a petezsákot lássuk? Vagy nagyon fontos, hogy a doki hamarabb is megvizsgáljon?
2012. nov. 21. 22:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem minnél elöbb menj le. Nálam a 6. héten petezsák volt csak, a 8.-on már szívhang is.

Gratulálok.

16hkm.

2012. nov. 21. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak petezsákot látna még, akkor nincs értelme menni, nyilván már szívhangot is akarsz hallani, akkor 7-8 hét szerintem ha nincs panaszod. Ha meg neadjisten lenne valami akkor menj rögtön.
2012. nov. 21. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem 1 hét késésnél már mehetnél. Legalábbis nekem ezt mondta a doki anno (bár maszek, lehet csak a pénz miatt mondta), megnézi, hogy jó helyen tapadt-e meg, ilyesmi. Én még nyugodtabb is lettem, hogy nem csalt a teszt, ez a valóság. :)
2012. nov. 22. 09:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!
2012. nov. 22. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!