Augusztus 4. a terhességem 22 hetében elvesztettem a babámat. A szülést követően műszeresen tisztították a méhet. Ez történt 12 napja és szó szerint folyik belőlem a vér. Hány napig normális ez az intenzív vérzés?
Tenyleg kerdezd meg a dokid, de szerintem ez meg tekintheto normalisnak. Ilyankor ugyanugy a mehlepeny helyen levo seb verzik, mint szules utan, gyanitom, hogy 22 hetesen ez mar eleg nagy felulet lehet.
Szules utan is normalis hetekig a verzes, en intenziven 3 hetig vereztem es utana meg ket hetig vissza-visszatert.
Nagyon sajnalom!
Szia! Őszintén sajnálom. :(
Hasonlókon vagyok túl én is. 2007-ben, a 21-ik héten. Igaz ő beteg volt, és szülnöm kellett.
Nálam is műtét volt. Véreztem, és nem múlt el. Egy hét után mentem a saját dokimhoz (megyeiben kellett szülni),mert még mindig véreztem. Kiderült egy kis darabkát bennem hagytak, ki akartak kaparni, de szerencsére alábbhagyott a vérzés, és az első mensivel kijött.
Nagyon fontos hogy menj el azonnal, mert begyulladhat a méhed, akármi baj lehet, ne kockáztassál kérlek a méhed egészsége a tét, és a tiéd is, és következő babád lakhelye.
Nem szabad feladni, csak egy igazán jó orvost kell találnod aki teljes mértékben rád figyel.
Szerencsére nekem sikerült, igaz azt mondták nem lehet kisbabám,ennek ellenére itt van a szívem alatt.
Van egy oldal, nem tudom rátaláltál-e, nekem nagyon-nagyon sokat segített. www.angyalokszulei.hu
Minden jót kívánok neked!
Első vagyok,24 hétre született a kislányom 740grammal.2 nap híján 3 hónapig volt inkubátorban,most 7 hónapos.
Ugye elmész orvoshoz?
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Sajnos meg kell állapítani, hogy nagyon sokan vagyunk ebben a helyzetben, hogy nem tudjuk valami oknál fogva kihordani a gyermekeinket.
az angyalokszülei tényleg egy jó oldal. Az első baba után segített, ha másban nem is, de sírni igen hogy elbúcsúzzam a fiamtól. Így a második kisfiam elvesztése hazudnék ha azt mondanám, hogy nem fáj, de már nem tudok nagyon sírni. Most legalább már segít a 2 éves kislányom is, tavaly sajnos 1 hétig elfordultam tőle is, még hozzá nyúlni sem voltam hajlandó. Valahogy kezdek megbékélni a sorsommal.
Természetesen vissza megyek a dokimhoz, de csak 4 nap múlva tudok. Remélem addig nem lesz baj. Holnap veszek a gyógyszertárban Ergam cseppet, hátha segít, hogy egy kicsit alább maradjon a vérzés.
Mindenkinek aki már átesett ezen a szörnyűségen sok erőt kívánok és ha még nincs gyermeke azt hogy minél hamarabb megérkezzen hozzá ez a nagy csoda.
Részvétem a baba miatt! :( Az én barátnőm is így volt,nagyon vérzett,és neki az volt a baj,hogy egy kicsi darab szövetet bent hagytak,és az miatt vérzett annyira.Mindenképp menj orvoshoz,és minél hamarabb,mert nem szabad,hogy valami fertőzés alakuljon ki nálad.Kívánom,hogy a következő babád gyönyörű,és egészséges babaként szülessen meg a ti kis családotokba.
Az első válaszolónak üzenem:Jó érzés ilyet olvasni,hogy 740 g-al született baba szépen éldegél,és növöget.Sok sikert a további életetekben.Pesti vagy első válaszoló?Hol szültél?Mekkora volt centiben a babód a születéskor?
23:48asnak,nem vagyok pesti,komlói vagyok,Pécsett szültem a szülészeti klinikán.31 cm volt a kislányom 1an 12-én született,most kb 5200gramm,holnap mérik újra.Köszönöm az érdeklődést :)
KEDVES KÉRDEZŐ! Miért kell négy napot várni? Az alatt bármi történhet...
4 nap múlva jön haza a dokim, aki műtőt és évek óta kezel.
Benne bízok a legjobban, a többi orvost is ismerem és nincs nagyon kedvem rájuk bízni a jövőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!