3 hetes terhes vagyok, mióta megtudtam, többször görcsöl a hasam, és már kezd a derekam is fájni. Meddig tartanak ezek a görcsök? Orvoshoz csak 2 hét múlva megyek.
Úristen micsoda balf@sz egy orvos! Többet ne menj hozzá. Hidd el, a teszt nem hazudik:(
Nagyon sajnálom:(
Úristen! Nagyon sajnálom! :( Hülye az az orvos. Pozi teszt a baba. Ha most én rápisilnék a doki szerint az is pozi lenne? Balfax.....
Puszillak, és kitartás, látod hogy lombik nélkül is tud sikerülni, ez sajnos egy kis haloványka ( :( ) jel volt, nagyon sajnálom... De ilyan köcsög orvost kérlek cserélj le!!!! Ha szeretnél beszélgetni róla, nyugodtan írj!
Hédi
Elég cinikus az Orvosod... Nagy baromság, hogy bárki rápisil az is pozitív lesz. Annak Oka van, hogy a szervezet HCG hormont termel. A terhességi tesztek a hCG nevű hormont mutatják ki. Ezt a (pre)embrió termelheti (vagyis terhesség) vagy pedig egy hCG termelő daganatok. De ez nem játék. Nagyon hamar kimutatta nálad az a teszt, hogy pozitív 3 HÉTEN MÉG NEM SZOKTA. ..lehet más oka van.
Én pl úgy jártam, hogy a 4. héten még nem mutatta ki a teszt, hogy terhes vagyok a hatodik héten meg kimutatta a teszt MERT AKKOR TERMELT ANNYI HCG A SZERVEZETT. Ekkora barmot ÉS ez orvos? Mindenképp menj el másik orvoshoz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!