Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 hetes terhes vagyok, mióta...

Adriennjeni kérdése:

3 hetes terhes vagyok, mióta megtudtam, többször görcsöl a hasam, és már kezd a derekam is fájni. Meddig tartanak ezek a görcsök? Orvoshoz csak 2 hét múlva megyek.

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 18:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Úristen micsoda balf@sz egy orvos! Többet ne menj hozzá. Hidd el, a teszt nem hazudik:(

Nagyon sajnálom:(

2012. nov. 28. 16:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Úristen! Nagyon sajnálom! :( Hülye az az orvos. Pozi teszt a baba. Ha most én rápisilnék a doki szerint az is pozi lenne? Balfax.....

Puszillak, és kitartás, látod hogy lombik nélkül is tud sikerülni, ez sajnos egy kis haloványka ( :( ) jel volt, nagyon sajnálom... De ilyan köcsög orvost kérlek cserélj le!!!! Ha szeretnél beszélgetni róla, nyugodtan írj!

Hédi

2012. nov. 30. 18:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Elég cinikus az Orvosod... Nagy baromság, hogy bárki rápisil az is pozitív lesz. Annak Oka van, hogy a szervezet HCG hormont termel. A terhességi tesztek a hCG nevű hormont mutatják ki. Ezt a (pre)embrió termelheti (vagyis terhesség) vagy pedig egy hCG termelő daganatok. De ez nem játék. Nagyon hamar kimutatta nálad az a teszt, hogy pozitív 3 HÉTEN MÉG NEM SZOKTA. ..lehet más oka van.

Én pl úgy jártam, hogy a 4. héten még nem mutatta ki a teszt, hogy terhes vagyok a hatodik héten meg kimutatta a teszt MERT AKKOR TERMELT ANNYI HCG A SZERVEZETT. Ekkora barmot ÉS ez orvos? Mindenképp menj el másik orvoshoz!!!

2012. nov. 30. 19:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt nem mondtam, hogy nem választott orvos és nem SZTK! Hatvani Kórház Szülészet, Nőgyógyászat! Viziteléskor mondta ezt. Aki felvett az osztályra egy tüneményes orvos volt. Elmondta, hogy velem minden rendben van, de ez véletlen volt h teherbe eshettem, a páromat kell műteni majd. Azt mondta, hogy ha megműtteti magát annyi gyerekünk lesz amennyit szeretnénk és ha nem volt elég erős a petesejt jobb is ha elment, jobb mintha később, vagy beteg lesz. Mondta, hogy nyugodjak meg nem kell sírni stb. Ő bejött Nekem. Úgyhogy ennyi. Viszont még vérezgetek, de már nem nagyon. Kétlem, hogy sima menstruáció lett volna, de hát mi hülyék vagyunk ugye! Az orvos mindent tud! Csak én másként éreztem! :(
2012. dec. 1. 06:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!